Synology presenteert DiskStation DS723+, competent en compact opslagdevice

synology f-DS723-_left-45

Synology kondigt de introductie aan van de nieuwe Synology DiskStation DS723+ met 2 sleuven. Dit is het kleinste uitbreidbare apparaat in de serie alles-in-één-oplossingen van Synology voor thuiskantoren en kleine bedrijven.

 
De DS723+ werkt op het veelzijdige besturingssysteem Synology DiskStation Manager (DSM) en biedt uitgebreide oplossingen om bedrijfsgegevens te beschermen en beheren, eenvoudig samen te werken aan documenten, bestanden op afstand te raadplegen en fysieke eigendommen te monitoren - en dat alles in een compacte behuizing.
 
Opslagplatform met uitbreidingsmogelijkheden
De DS723+ is ideaal voor samenwerking binnen kleine teams, kleine bedrijven die interesse hebben voor gecentraliseerde opslag of als edge-knooppunt in geografisch verspreide implementaties. Wanneer er meer capaciteit nodig is, kan het apparaat opschalen tot 7 sleuven met een DX517-uitbreidingseenheid.
 
Gebruikers kunnen de prestaties nog verder upgraden dankzij de optie om 10GbE-connectiviteit en M.2 NVMe SSD-schijven toe te voegen via de ingebouwde PCIe-sleuf. Dit biedt mogelijkheden voor snelle caching of om extra all-flash opslagpools te creëren.
 
Lokale opslag met cloudintegratie
De DS723+ biedt mogelijkheden voor het intuïtief beheren en delen van bestanden met Synology Drive, dat platformoverschrijdende bestandstoegang combineert met de privacy van lokale opslag. Voor teams die op afstand samenwerken en bedrijven met meerdere vestigingen is ook bestandssynchronisatie tussen locaties mogelijk om content te spiegelen tussen Synology-apparaten.
 
Synology Hybrid Share laat gebruikers genieten van de hybride cloud: de voordelen van lokale opslag en cloudopslag gaan hand in hand doordat weinig gebruikte gegevens (zogeheten ‘cold data’) in de cloud worden bewaard, terwijl veelgebruikte bestanden op het lokale apparaat worden gecachet voor toegang op LAN-snelheden.
 
 
Een back-upcentrum voor meerlaagse gegevensbescherming
Windows- en Linux-systemen, virtuele machines van Hyper-V of VMware en Microsoft 365-/Google Workspace-accounts kunnen naar de DS723+ worden geback-upt met de Active Backup Suite van Synology. Zo beschermt u essentiële en gevoelige gegevens tegen ransomware en andere cyberbedreigingen.
 
Voor een hoger beschermingsniveau kunnen gebruikers ook back-ups en point-in-time-snapshots maken van de gegevens die op de NAS staan, waarna deze beveiligd kunnen worden op een andere locatie of in de cloud.
 
 
Een veelzijdige en intuïtieve bewakingsoplossing
Met ondersteuning voor meer dan 8.300 gevalideerde IP-camera’s en ONVIF-apparaten kan het krachtige Synology Surveillance Station de DS723+ veranderen in een volwaardig videobeheersysteem dat videobeelden veilig op locatie bewaart.
 
Gebruikers kunnen snel tot 40 camera’s instellen en beheren via een moderne en aanpasbare interface, en zelfs kaarten van verdiepingen of Google Maps-/Open StreetMap-kaarten toevoegen voor het bewaken van grotere gebouwen of gebouwencomplexen. De eenvoudige en effectieve failover tussen opnameservers, beheer van meerdere apparaten en de optie om videomateriaal gelijktijdig op te nemen naar de Synology C2-cloud: dit alles vergroot de veerkracht van het systeem en de beschikbaarheid van belangrijke opnames.
 

 

Lees ook
Real Solutions Haarlem introduceert Seagate Lyve Mobile solutions

Real Solutions Haarlem introduceert Seagate Lyve Mobile solutions

Wanneer je niet wilt investeren in hardware, omdat je bijvoorbeeld tijdelijk extra opslag nodig hebt, of voor data die je op locatie verzameld en wilt verplaatsen naar een andere locatie en/of Cloud opslag, dan moet je zeker contact opnemen over deze oplossing.

Emarsys: inflatie biedt nieuwe kansen voor klantenbinding

Emarsys: inflatie biedt nieuwe kansen voor klantenbinding

De inflatie heeft grote gevolgen voor de merkloyaliteit. Zo heeft 61% van de consumenten merken waar zij voorheen loyaal aan waren in de steek gelaten om geld te besparen. Desondanks zou 77% terugkeren naar een merk waar zij loyaliteit voor voelen, als dat merk zich positief blijft opstellen tijdens een economische neergang. Dat blijkt uit het onderzoek...

Bescherming bedrijfsprocessen met encryptie wordt noodzakelijk

Bescherming bedrijfsprocessen met encryptie wordt noodzakelijk

Het idee van een laptop die geconfigureerd is voor opslag van geheime informatie doet velen denken aan een apparaat voor spionnen. Maar de bescherming van gevoelige bedrijfs- en persoonlijke gegevens is nu belangrijker dan ooit.