Synology presenteert DiskStation DS723+, competent en compact opslagdevice

synology f-DS723-_left-45

Synology kondigt de introductie aan van de nieuwe Synology DiskStation DS723+ met 2 sleuven. Dit is het kleinste uitbreidbare apparaat in de serie alles-in-één-oplossingen van Synology voor thuiskantoren en kleine bedrijven.

 
De DS723+ werkt op het veelzijdige besturingssysteem Synology DiskStation Manager (DSM) en biedt uitgebreide oplossingen om bedrijfsgegevens te beschermen en beheren, eenvoudig samen te werken aan documenten, bestanden op afstand te raadplegen en fysieke eigendommen te monitoren - en dat alles in een compacte behuizing.
 
Opslagplatform met uitbreidingsmogelijkheden
De DS723+ is ideaal voor samenwerking binnen kleine teams, kleine bedrijven die interesse hebben voor gecentraliseerde opslag of als edge-knooppunt in geografisch verspreide implementaties. Wanneer er meer capaciteit nodig is, kan het apparaat opschalen tot 7 sleuven met een DX517-uitbreidingseenheid.
 
Gebruikers kunnen de prestaties nog verder upgraden dankzij de optie om 10GbE-connectiviteit en M.2 NVMe SSD-schijven toe te voegen via de ingebouwde PCIe-sleuf. Dit biedt mogelijkheden voor snelle caching of om extra all-flash opslagpools te creëren.
 
Lokale opslag met cloudintegratie
De DS723+ biedt mogelijkheden voor het intuïtief beheren en delen van bestanden met Synology Drive, dat platformoverschrijdende bestandstoegang combineert met de privacy van lokale opslag. Voor teams die op afstand samenwerken en bedrijven met meerdere vestigingen is ook bestandssynchronisatie tussen locaties mogelijk om content te spiegelen tussen Synology-apparaten.
 
Synology Hybrid Share laat gebruikers genieten van de hybride cloud: de voordelen van lokale opslag en cloudopslag gaan hand in hand doordat weinig gebruikte gegevens (zogeheten ‘cold data’) in de cloud worden bewaard, terwijl veelgebruikte bestanden op het lokale apparaat worden gecachet voor toegang op LAN-snelheden.
 
 
Een back-upcentrum voor meerlaagse gegevensbescherming
Windows- en Linux-systemen, virtuele machines van Hyper-V of VMware en Microsoft 365-/Google Workspace-accounts kunnen naar de DS723+ worden geback-upt met de Active Backup Suite van Synology. Zo beschermt u essentiële en gevoelige gegevens tegen ransomware en andere cyberbedreigingen.
 
Voor een hoger beschermingsniveau kunnen gebruikers ook back-ups en point-in-time-snapshots maken van de gegevens die op de NAS staan, waarna deze beveiligd kunnen worden op een andere locatie of in de cloud.
 
 
Een veelzijdige en intuïtieve bewakingsoplossing
Met ondersteuning voor meer dan 8.300 gevalideerde IP-camera’s en ONVIF-apparaten kan het krachtige Synology Surveillance Station de DS723+ veranderen in een volwaardig videobeheersysteem dat videobeelden veilig op locatie bewaart.
 
Gebruikers kunnen snel tot 40 camera’s instellen en beheren via een moderne en aanpasbare interface, en zelfs kaarten van verdiepingen of Google Maps-/Open StreetMap-kaarten toevoegen voor het bewaken van grotere gebouwen of gebouwencomplexen. De eenvoudige en effectieve failover tussen opnameservers, beheer van meerdere apparaten en de optie om videomateriaal gelijktijdig op te nemen naar de Synology C2-cloud: dit alles vergroot de veerkracht van het systeem en de beschikbaarheid van belangrijke opnames.
 

 

Lees ook
Digitalisering essentieel voor waterbeheer in tijden van droogte

Digitalisering essentieel voor waterbeheer in tijden van droogte

Digitalisering van de watersector wint aan betekenis; zeker in periodes van droogte. Digitalisering helpt bij het verzamelen, analyseren en delen van gegevens over watervoorraden en waterverbruik. Dat stelt waterbeheerders in staat om beter inzicht te krijgen in de vraag naar water en de beschikbaarheid van waterbronnen.

Wat heeft AI te bieden voor de logistieke processen?

Wat heeft AI te bieden voor de logistieke processen?

De meest gehypete en ook de technologie die onze wereld waarschijnlijk het meest op zijn kop zal zetten, is AI - artificial Intelligence. Ook in de logistiek zien we de eerste toepassingen inmiddels verschijnen. Het vermogen om informatie voortdurend te analyseren en aan te passen zal de meest ingewikkelde logistieke processen transformeren, waarb1

De Toughbook 40 kan worden uitgerust met encrypted solid state drive van Viasat

De Toughbook 40 kan worden uitgerust met encrypted solid state drive van Viasat

Panasonic heeft vandaag aangekondigd dat de robuuste notebook voor de defensie-industrie kan worden uitgerust met de Eclypt® Core Encrypted Internal Solid State Drive van Viasat Inc. (NASDAQ: VSAT). Dit maakt de Panasonic Toughbook 40 het ideale apparaat voor het leger, grensbewaking en hulpdiensten. De Toughbook 40-notebook met solid-state self-e1