Sharp lanceert twee nieuwe krachtige zwart-wit productieprinters voor drukke on-demand printomgevingen

MX-M1056 en MX-M1206
 
Sharp lanceert twee nieuwe, krachtige zwart-wit productieprinters, die zijn ontwikkeld voor drukke, on demand printomgevingen. De high-speed MX-M1056 en MX-M1206 bieden veel nieuwe productiviteitsfuncties, uitbreidingen op het gebied van beveiliging en de krachtige workflowmogelijkheden en gebruikersinterface die kenmerkend zijn voor de gehele printerreeks van Sharp. Deze is gericht op het maximaliseren van de productiviteit en het verlagen van de operationele kosten.

 

De nieuwe modellen zijn uitgerust met verbeterde productiviteitsfuncties en leveren scansnelheden tot 240 ppm en printsnelheden tot 120 ppm, met snelle opwarmtijden en een papiercapaciteit tot 13.500 vel voor nog langer continu printen. Voor een grotere variëteit aan professioneel afgewerkte documenten kunnen gebruikers kiezen uit verschillende typen papier, met standaard papierformaten tot SRA3/A3 en papiergewichten tot 300 gram. De printers bieden ook een ruime keuze aan geavanceerde afwerkingsmogelijkheden, waaronder de nieuwe GBC SmartPunch™-technologie voor het toevoegen van rillen en perforaties, wat uiteindelijk bijdraagt aan kostenverlaging door in-house productie van marketingmateriaal.
 
De nieuwe zwart-wit productieprinters bieden key-operators volledige controle over hun workflows via één gebruiksvriendelijke interface, die toegankelijk is via een kantelbaar 15,4" LCD-kleurentouchscreen. Het best-in-class, volledig aanpasbare bedieningspaneel is gemeenschappelijk voor alle huidige printers van Sharp, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd en de efficiëntie van het taakbeheer wordt gemaximaliseerd. Dit aangezien degenen die al bekend zijn met de apparaten van Sharp direct met de machines aan de slag zullen kunnen.
 
De printers bieden ook toegang tot een uitgebreide lijst van cloudservices, zoals OneDrive, Google Drive, SharePoint Online en Dropbox. Dankzij de eenvoudige integratie met bestaande netwerktoepassingen en publieke cloudservices kan informatie veilig worden geprint vanuit en gescand naar deze services en overal en altijd worden geraadpleegd, wat bijdraagt aan een hogere productiviteit.
 
 
De MX-M1056 en MX-M1206 bieden flexibele en geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder een firmware-aanvalspreventie en zelfherstellend vermogen, waarmee een kwaadaardige inbraak kan worden geïdentificeerd en de firmware van de machine in de oorspronkelijke staat kan worden hersteld. Een whitelist-beschermingsprogramma dat geverifieerde apps controleert voor installatie en SSL-certificaatvalidatie helpen bij het beschermen van het bestandssysteem van de machines tegen ongeoorloofde toegang.
 
Marco Van Vliet, Product Marketing Manager Document Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “Reproafdelingen en interne facilitaire printruimtes hebben productieprinters nodig die hen niet in de steek laten en die de aanhoudende hoge prestaties kunnen garanderen die nodig zijn voor de meest veeleisende printopdrachten. De nieuwe MX-M1056 en MX-M1206 combineren functionaliteit en beveiliging met hoge afdruk- en scansnelheden en ondersteunen een geavanceerd taakbeheer en een hoge productiviteit om meer opdrachten en grotere oplages te voltooien.”
 
De nieuwe modellen zijn per direct beschikbaar bij Sharp en zijn partners. Voor meer informatie: https://www.sharp.nl/cps/rde/xchg/nl/hs.xsl/-/html/modellen-1065.htm
Meer over
Lees ook
Uitrol Xerox Reinvention strategie in Nederland

Uitrol Xerox Reinvention strategie in Nederland

Vandaag kondigt Veenman, een dochterbedrijf van Xerox haar naamswijziging aan naar Veenman, a Xerox Business Solutions Company.

Atlona introduceert Velocity Keypad Controller voor klaslokalen en vergaderruimten

Atlona introduceert Velocity Keypad Controller voor klaslokalen en vergaderruimten

Atlona introduceert een alternatief voor AV-aanraakpanelen in kleinere ruimtes en eenvoudige toepassingen: de AT-VKP-8E. Dit IP-gebaseerde besturingssysteem biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke toetsenbordinterface, voor gebruik in klaslokalen en kleine vergaderruimten. Atlona's nieuwe Velocity Keypad Controller is ook via de Atlona Cloud1

Verbeter de samenwerking, productiviteit en beveiliging met GO KYOCERA, één veilig en efficiënt cloud SaaS-platform

Verbeter de samenwerking, productiviteit en beveiliging met GO KYOCERA, één veilig en efficiënt cloud SaaS-platform

In de snel veranderende zakelijke wereld staan organisaties voor de uitdaging om samenwerking tussen werknemers op kantoor en op afstand te waarborgen, terwijl de productiviteit optimaal blijft. Tegelijk is het beschermen van gevoelige informatie van cruciaal belang.