Verbeter de samenwerking, productiviteit en beveiliging met GO KYOCERA, één veilig en efficiënt cloud SaaS-platform

Kyocera_GO_MFP_MA3500ci_usage-scene_A_01 150dpi.jpg

In de snel veranderende zakelijke wereld staan organisaties voor de uitdaging om  samenwerking tussen werknemers op kantoor en op afstand te waarborgen, terwijl de productiviteit optimaal blijft. Tegelijk is het beschermen van gevoelige informatie van cruciaal belang. GO KYOCERA helpt deze doelen te bereiken.

GO KYOCERA is een cloud SaaS-platform dat printmanagement en documentmanagement combineert en zo één veilige en betrouwbare oplossing is voor het werken met, en beheren van, documenten en gegevens.

De cloudgebaseerde technologie biedt tal van voordelen, waaronder flexibiliteit, schaalbaarheid en eenvoudige toegang tot informatie vanaf elke locatie. Met GO KYOCERA kunnen werknemers documenten openen, bewerken en delen, ongeacht waar ze zich bevinden. Dit bevordert naadloze samenwerking tussen teamleden op kantoor, vanuit huis en onderweg.

Print&Follow

Een van de belangrijkste kenmerken van het GO KYOCERA-cloudplatform is de Print&Follow functionaliteit. Hiermee kunnen gebruikers veilig en gemakkelijk hun opdrachten printen op elke ondersteunde printer. Of het nu gaat om het ophalen van printopdrachten op kantoor of het afdrukken van documenten die onderweg gemaakt zijn, GO KYOCERA maakt het eenvoudig en efficiënt. Het minimaliseert verspilling en levert een kostenbesparing.

Efficiënt en veilig

Daarnaast biedt GO KYOCERA de mogelijkheid om direct te scannen naar de centrale documentmanagement omgeving in de cloud. Fysieke documenten zijn niet langer nodig  en  ze zijn snel en gemakkelijk toegankelijk  voor alle betrokkenen. Dit versnelt processen en stelt teams in staat om documenten efficiënt te delen en samen te werken, wat de algehele productiviteit verhoogt.

GO KYOCERA waarborgt de veiligheid van uw gegevens in de cloud. Het platform implementeert geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals encryptie en strenge toegangscontroles. Informatie is beschermd  tegen ongeoorloofde toegang of datalekken. Door te vertrouwen op het beveiligde cloud SaaS-platform van GO KYOCERA, kan met een gerust hart worden gewerkt, wetende dat bedrijfsdocumenten en gevoelige gegevens veilig zijn.

Schaalbaar

GO KYOCERA is schaalbaar  en kan meegroeien met elke organisatie. Of het nu een klein team betreft of een grote onderneming, het flexibele cloud SaaS-platform past zich aan, afhankelijk van de behoeften en biedt de benodigde capaciteit en functionaliteit.

Het gebruik van GO KYOCERA als cloud SaaS-platform betekent ook dat organisaties profiteren van automatische software-updates en ondersteuning. Geen zorgen meer over het onderhoud of de beveiligingsupdates van het systeem, dat regelen wij en in plaats daarvan kunt u zich richten op uw kernactiviteiten.

Kiezen voor GO KYOCERA betekent het optimaliseren van het complete documentbeheer, het verbeteren van samenwerking en het verhogen van de productiviteit. Door de beveiligingsfuncties, flexibele printmanagement- en documentmanagement-oplossing en gebruiksvriendelijke interface is GO KYOCERA de perfecte keuze voor organisaties die willen profiteren van de voordelen van de cloud.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van GO KYOCERA en transformeer uw documentflows met een veilig, efficiënt en schaalbaar cloud SaaS-platform.

Klik hier om meer te weten te komen over GO KYOCERA waarmee u eenvoudig de stap naar geavanceerd en veilig documentbeheer kunt maken.

Lees ook
Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

De introductie van Sora door OpenAI markeert een mijlpaal in videobewerking. De revolutionaire technologie is opwindend, maar roept tegelijkertijd vragen op over de gevolgen van de rol van AI bij het maken van digitale content en cybersecurity.

Uitrol Xerox Reinvention strategie in Nederland

Uitrol Xerox Reinvention strategie in Nederland

Vandaag kondigt Veenman, een dochterbedrijf van Xerox haar naamswijziging aan naar Veenman, a Xerox Business Solutions Company.

DSM Twilmij optimaliseert bedrijfsprocessen met SAP in de public cloud

DSM Twilmij optimaliseert bedrijfsprocessen met SAP in de public cloud

SAP S/4HANA Public Cloud Edition stroomlijnt productie en biedt waardevolle inzichten Hoe produceer en lever je seizoensgebonden en zeer klantspecifieke premixen voor diervoeders op grote schaal én binnen strikte deadlines? DSM Twilmij, de locatie van DSM in Stroe, vond het antwoord in standaardisatie op SAP S/4HANA Public Cloud Edit1