SAP Nederland benoemt Alf Janssen tot Chief Partner Officer

AlfJAN2018-350400

SAP Nederland heeft Alf Janssen per 1 januari 2022 benoemd tot Chief Partner Officer (CPO). In deze nieuwe rol worden Janssen en zijn team verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van het partnerecosysteem, dat onder andere bestaat uit de SAP channel-, software- en servicespartners.

 
Janssen heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd binnen SAP. Hij bekleedde diverse functies bij het bedrijf, waaronder Alliance Manager, Channel Sales Executive, Global Account Director en Sales & Strategy Lead van de Global Platinum Customer Unit. De afgelopen twee jaar gaf hij succesvol leiding aan het Nederlandse Global Strategic Segment Sales Team.
 
“Ons partnerecosysteem is cruciaal voor het verder versterken van onze cloudbusiness”, zegt Jeroen van der Lingen, Managing Director bij SAP Nederland. “Wij hebben alle vertrouwen dat Janssen met zijn strategische mindset en leiderschapskwaliteiten ons partnerecosysteem naar een volgend niveau kan tillen en daarmee helpt onze ambities te realiseren.”

 

Lees ook
De ontwikkeling van de werkplek: krachtiger of goedkoper?

De ontwikkeling van de werkplek: krachtiger of goedkoper?

Voor grafische toepassingen zoals Computer Aided Manufacturing (CAD-CAM) en voor Data Analytics en Predictive Analytics is High Performance Computing (HPC) al lang de norm. De standaardwerkplek op kantoor en, mede door de coronacrisis, ook de thuiswerkplek, zullen spoedig volgen.

ProctorExam maakt tijdens COVID-19 meer dan twee miljoen thuisexamens mogelijk

ProctorExam maakt tijdens COVID-19 meer dan twee miljoen thuisexamens mogelijk

ProctorExam, het grootste, online proctoringbedrijf in Europa en wereldleider op het gebied van flexibele SaaS-proctoringtechnologie, maakt tijdens COVID-19 meer dan twee miljoen thuisexamens mogelijk. Die toetsen hadden anders niet kunnen plaatsvinden.

EGP Podcast #3 | Het belang van de grafische werkplek bij remote werken

EGP Podcast #3 | Het belang van de grafische werkplek bij remote werken

Er wordt de laatste tijd veel meer gebruik gemaakt van grafisch materiaal als video’s, foto’s en streaming. Nieuwe applicaties vragen om meer rekenkracht. Deze ontwikkelingen vragen om andere ondersteunende technieken dan waar we nu gebruik van maken. Hoe vang je dat op als bedrijf?