SAP Nederland benoemt Alf Janssen tot Chief Partner Officer

AlfJAN2018-350400

SAP Nederland heeft Alf Janssen per 1 januari 2022 benoemd tot Chief Partner Officer (CPO). In deze nieuwe rol worden Janssen en zijn team verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van het partnerecosysteem, dat onder andere bestaat uit de SAP channel-, software- en servicespartners.

 
Janssen heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd binnen SAP. Hij bekleedde diverse functies bij het bedrijf, waaronder Alliance Manager, Channel Sales Executive, Global Account Director en Sales & Strategy Lead van de Global Platinum Customer Unit. De afgelopen twee jaar gaf hij succesvol leiding aan het Nederlandse Global Strategic Segment Sales Team.
 
“Ons partnerecosysteem is cruciaal voor het verder versterken van onze cloudbusiness”, zegt Jeroen van der Lingen, Managing Director bij SAP Nederland. “Wij hebben alle vertrouwen dat Janssen met zijn strategische mindset en leiderschapskwaliteiten ons partnerecosysteem naar een volgend niveau kan tillen en daarmee helpt onze ambities te realiseren.”

 

Lees ook
Lexmark voegt nieuwe mfp’s met ondersteuning voor cloud fax toe aan de Lexmark Go Line-serie

Lexmark voegt nieuwe mfp’s met ondersteuning voor cloud fax toe aan de Lexmark Go Line-serie

Lexmark, wereldwijd leider in oplossingen voor beeldverwerking, voegt vandaag nieuwe multifunctionele producten (mfp’s) toe aan de Lexmark GO Line-serie. Deze modellen hebben optioneel ondersteuning voor de cloud fax-dienst van etherFAX in aanvulling op de standaard draadloze en cloud-connectors.

Verizon Business en Deloitte brengen 5G naar retail, om customer experience te verbeteren

Verizon Business en Deloitte brengen 5G naar retail, om customer experience te verbeteren

Verizon Business en Deloitte komen samen met een digitaal platform voor de retailsector dat gebruikmaakt van 5G en mobile edge computing (MEC). Hiermee kunnen retailers hun activiteiten efficiënter beheren en klantervaringen verbeteren. Het innovatieve platform koppelt winkelgegevens aan near realtime analytics om de klantbetrokkenheid, winstgeven1

SAP introduceert RISE with SAP

SAP introduceert RISE with SAP

SAP introduceert ‘RISE with SAP’, een ‘as-a-service’-pakket van oplossingen en diensten waarmee IT-partners de holistische transformatie van hun klanten richting een intelligent enterprise kunnen ondersteunen. Met RISE with SAP kunnen organisaties in alle stadia van de digitale transformatie profiteren van betere businessresultaten.