Flexport stelt Trine Storgaard Nielsen aan als nieuwe Head of Ocean voor EMEA

flexport trine

Flexport, de toonaangevende tech-gebaseerde expediteur, heeft Trine Storgaard Nielsen benoemd tot Head of Ocean EMEA. Trine Storgaard Nielsen heeft bijna 20 jaar ervaring in verschillende leidinggevende functies bij wereldwijde logistieke bedrijven zoals DSV en Maersk. In haar meest recente functie als Head of Twill was zij verantwoordelijk voor de strategie, marktintroductie en productontwikkeling voor een digitaal platform van Maersk.

 
Trine beschikt over waardevolle kennis op het gebied van aanbestedingen en contractbeheer, Ocean P&L-beheer, de lokale markten en hun vereisten. Hiermee zal ze Flexport helpen de ambitieuze groeiplannen in Europa voort te zetten.
 
“Een innovatieve aanpak is cruciaal gezien de uitdagingen waarmee de wereldhandel wordt geconfronteerd. Flexport heeft een duidelijke visie om supply chains duurzamer en klantgerichter te maken met behulp van technologie. Ik ben verheugd deel uit te maken van deze missie”, zegt Trine Storgaard Nielsen.
 
“We zijn verheugd om Trine Storgaard Nielsen te verwelkomen als de nieuwe Head of EMEA Ocean bij Flexport. Haar jarenlange ervaring in managementfuncties en uitgebreide expertise in de logistieke sector maken haar de ideale match voor ons”, zegt Anders Schulze, Global Head of Ocean Business bij Flexport.
Meer over
Lees ook
Lexmark benoemt Melanie Hudson tot SVP en CCO en Thomas Valjak als VP en GM EMEA

Lexmark benoemt Melanie Hudson tot SVP en CCO en Thomas Valjak als VP en GM EMEA

Lexmark heeft Melanie Hudson benoemd tot senior vice president en chief commercial officer, met ingang van 1 december. Zij wordt lid van het Lexmark executive team en rapporteert aan Allen Waugerman, president en CEO van Lexmark. Thomas Valjak volgt Hudson op als Lexmark vice president en general manager EMEA, eveneens per 1 december.

Jamf benoemt Nickey Ikelaar tot Channel Account Executive Benelux

Jamf benoemt Nickey Ikelaar tot Channel Account Executive Benelux

Jamf, de standaard in Apple Enterprise Management, heeft Nickey Ikelaar benoemd tot Channel Account Executive Benelux. Ikelaar heeft zeven jaar ervaring in het ondersteunen van zakelijke partners, eerst als Channel Manager voor MobileIron in de Benelux, Israël en de sub-Sahara regio, daarna heeft zij bij Splashtop het channelstrategie en -partnerp1

Flexport stelt Douglas Brown aan als Head of Europe

Flexport stelt Douglas Brown aan als Head of Europe

Flexport, de digitale expediteur, heeft Douglas Brown benoemd tot nieuwe leider van zijn Europese activiteiten. Brown, momenteel VP Flexport Asia, vervangt Jan van Casteren die zijn taken overdraagt om meer tijd door te brengen met zijn gezin. Jan trad in 2015 in dienst als de allereerste Europese werknemer van Flexport. Hij leidde de snelle expan1