Flexport stelt Trine Storgaard Nielsen aan als nieuwe Head of Ocean voor EMEA

flexport trine

Flexport, de toonaangevende tech-gebaseerde expediteur, heeft Trine Storgaard Nielsen benoemd tot Head of Ocean EMEA. Trine Storgaard Nielsen heeft bijna 20 jaar ervaring in verschillende leidinggevende functies bij wereldwijde logistieke bedrijven zoals DSV en Maersk. In haar meest recente functie als Head of Twill was zij verantwoordelijk voor de strategie, marktintroductie en productontwikkeling voor een digitaal platform van Maersk.

 
Trine beschikt over waardevolle kennis op het gebied van aanbestedingen en contractbeheer, Ocean P&L-beheer, de lokale markten en hun vereisten. Hiermee zal ze Flexport helpen de ambitieuze groeiplannen in Europa voort te zetten.
 
“Een innovatieve aanpak is cruciaal gezien de uitdagingen waarmee de wereldhandel wordt geconfronteerd. Flexport heeft een duidelijke visie om supply chains duurzamer en klantgerichter te maken met behulp van technologie. Ik ben verheugd deel uit te maken van deze missie”, zegt Trine Storgaard Nielsen.
 
“We zijn verheugd om Trine Storgaard Nielsen te verwelkomen als de nieuwe Head of EMEA Ocean bij Flexport. Haar jarenlange ervaring in managementfuncties en uitgebreide expertise in de logistieke sector maken haar de ideale match voor ons”, zegt Anders Schulze, Global Head of Ocean Business bij Flexport.
Meer over
Lees ook
Marc Jongbloed versterkt per 1 januari van dit jaar als Commercieel Directeur het team van LuteijnMedia.

Marc Jongbloed versterkt per 1 januari van dit jaar als Commercieel Directeur het team van LuteijnMedia.

Marc zal samen met Eric en het huidige salesteam de exploitatie van de succesvolle IT & Telecom platformen ITchannelPRO, DatacenterWorks, InfoSecurity Magazine, CloudWorks, Business en IT en Circulaire-IT verder professionaliseren en uitbouwen.

Emily Glastra is nieuwe voorzitter NLdigital

Emily Glastra is nieuwe voorzitter NLdigital

Emily Glastra is de nieuwe voorzitter van branchevereniging NLdigital. Het algemeen bestuur van de vereniging stemde op 14 december in met haar benoeming. Glastra is managing director van T-Systems Nederland. Daarvoor werkte ze onder andere voor Microsoft en IBM. Ook had ze zeven jaar lang haar eigen IT-bedrijf. Glastra volgt Ernst-Jan Stigter op,1

Yokoy stelt Simon O’Kane aan als Chief Revenue Officer

Yokoy stelt Simon O’Kane aan als Chief Revenue Officer

Yokoy, het Zwitserse bedrijf voor uitgavenbeheer, heeft Simon O’Kane aangesteld als Chief Revenue Officer. Deze strategische aanstelling past perfect bij de plannen van Yokoy om de markt voor uitgavenbeheer van middelgrote en grote bedrijven in Europa en daarbuiten volledig te transformeren.