Jamf benoemt Nickey Ikelaar tot Channel Account Executive Benelux

Jamf-Nickey_Ikelaar

Jamf, de standaard in Apple Enterprise Management, heeft Nickey Ikelaar benoemd tot Channel Account Executive Benelux. Ikelaar heeft zeven jaar ervaring in het ondersteunen van zakelijke partners, eerst als Channel Manager voor MobileIron in de Benelux, Israël en de sub-Sahara regio, daarna heeft zij bij Splashtop het channelstrategie en -partnerprogramma voor EMEA opgezet. Bij Jamf is Ikelaar verantwoordelijk voor het vergroten van het aantal partners in de Benelux en het versterken van het partnerprogramma.

Over haar keuze voor Jamf zegt Ikelaar: “Apple en Mac worden steeds belangrijker voor Nederlandse organisaties en werken met partners is mijn passie. Ik ben dan ook erg blij dat ik de kans heb gekregen om het team van Jamf Benelux te komen versterken en de partnerstrategie invulling te geven. De cultuur bij Jamf spreekt mij zeer aan; iedereen is bereid om een stapje extra te zetten om klanten te helpen om succesvol te zijn met Apple. Dit is voor het eerst dat Jamf in de Benelux een Channel Account Executive heeft en ik kijk er naar uit om samen met partners het verschil te maken. Daarbij gaat de uitstekende relatie tussen Jamf en Apple zeker een belangrijke rol spelen.”

“We zijn bijzonder blij met de komst van Nickey, nu we onze partneractiviteiten in de Benelux sterk willen uitbreiden. Met haar kennis van het ICT-partnerlandschap in deze regio en haar jarenlange ervaring in het opzetten en managen van partnerprogramma’s is zij absoluut de juiste persoon om dit in goede banen te leiden”, zegt Wouter Goed, Senior Regional Manager Benelux. “Dit is een volgende stap in de enorme groei die Jamf in de Benelux momenteel doormaakt, waarbij we in slechts 3,5 jaar zijn gegroeid van drie naar 21 medewerkers. Dit laat opnieuw zien dat de adoptie van Apple en Mac in het Nederlandse bedrijfsleven doorzet. Daarmee neemt ook de vraag toe bij deze organisatie naar een complete Apple Enterprise Management-oplossing die de ruimte vult tussen wat Apple zelf biedt en wat organisaties nodig hebben.”

 

Nickey Ikelaar heeft Economie en Bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

 

bron: www.jamf.com/nl/.

Meer over
Lees ook
Flexport stelt Teresa Carlson aan als President en CCO

Flexport stelt Teresa Carlson aan als President en CCO

Flexport, de wereldwijde leider in supply chain-technologie, stelt Teresa Carlson, voormalig directielid bij Microsoft en Amazon, aan als President en Chief Commercial Officer. In haar nieuwe rol zal zij rapporteren aan Dave Clark, Co-Chief Executive Officer van Flexport.

Backbase stelt Mark Appel aan als CMO

Backbase stelt Mark Appel aan als CMO

Backbase, wereldwijd toonaangevend speler in Engagement Banking, heeft de aanstelling van Mark Appel als Chief Marketing Officer aangekondigd. Appel zal leiding gaan geven aan de marketingafdeling van Backbase en brengt meer dan 30 jaar aan ervaring mee in technologie- en groeiende organisaties zoals Apple, Twinfield (overgenomen door Wolters Kluwer),...

Marc Jongbloed versterkt per 1 januari van dit jaar als Commercieel Directeur het team van LuteijnMedia.

Marc Jongbloed versterkt per 1 januari van dit jaar als Commercieel Directeur het team van LuteijnMedia.

Marc zal samen met Eric en het huidige salesteam de exploitatie van de succesvolle IT & Telecom platformen ITchannelPRO, DatacenterWorks, InfoSecurity Magazine, CloudWorks, Business en IT en Circulaire-IT verder professionaliseren en uitbouwen.