C2 Transfer business plan - veilige bestandsoverdracht voor bedrijven en teams

Synology_300200

Synology heeft vandaag de beschikbaarheid van het C2 Transfer business plan aangekondigd, een zakelijke cloudoplossing die speciaal is ontworpen om ervoor te zorgen dat belangrijke en potentieel gevoelige bestanden van teams en organisaties die naar klanten worden verzonden, beveiligd zijn en veilig worden afgeleverd.

Teammanagement

Naast de end-to-end-encryptie, verificatie van gebruikersidentiteit, beeldwatermerken, vervaldata voor links en instelbare downloadlimieten van C2 Transfer, biedt het C2 Transfer business plan een eenvoudige interface met beheertools die meer controle bieden over hoe verschillende gebruikers bestanden mogen overdragen en verzoeken mogen verzenden, waaronder functies voor licentiebeheer, waarmee beheerders toegang in of uit kunnen schakelen.
 

Tarieven

De tarieven van het C2 Transfer business plan bedragen € 49,99 per maand, of € 499,99 per jaar, voor vijf gebruikers. Mocht het team uitgebreid worden, dan komt daar voor elke extra gebruiker € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar bij.
 
Meer over
Lees ook
Synology 2022 AND BEYOND: Innovatie stopt nooit

Synology 2022 AND BEYOND: Innovatie stopt nooit

Synology heeft op 2 december de volgende ontwikkelingen in zijn on-premises en cloudoplossingen onthuld, met de aankondiging van DSM 7.1, Surveillance Station 9.0, SRM 1.3 en belangrijke updates voor C2 Backup, C2 Identity, C2 Password, C2 Storage en C2 Transfer.

Synology lanceert M.2 NVMe-SSD’s met hogere capaciteit en 10/25GbE-netwerkkaarten

Synology lanceert M.2 NVMe-SSD’s met hogere capaciteit en 10/25GbE-netwerkkaarten

Synology Inc. presenteert twee toevoegingen aan de M.2 NVMe-SSD-serie van enterpriseklasse voor SSD-caching en de 10/25GbE-netwerkkaarten van de nieuwste generatie. Deze toevoegingen leiden tot een verdere verbetering van de opslag- en netwerkprestaties van Synology’s opslagoplossingen.

Synology presenteert de zeer compacte RackStation RS1221+ en RS1221RP+

Synology presenteert de zeer compacte RackStation RS1221+ en RS1221RP+

Synology Inc. heeft de RackStation RS1221+ en RS1221RP+ (met redundante voeding) gepresenteerd, rackgemonteerde 2U-opslagservers met 8 sleuven. Deze servers zijn ontwikkeld om hoge prestaties te leveren in een compact formaat.