Synology lanceert M.2 NVMe-SSD’s met hogere capaciteit en 10/25GbE-netwerkkaarten

Synology_300200

Synology Inc. presenteert twee toevoegingen aan de M.2 NVMe-SSD-serie van enterpriseklasse voor SSD-caching en de 10/25GbE-netwerkkaarten van de nieuwste generatie. Deze toevoegingen leiden tot een verdere verbetering van de opslag- en netwerkprestaties van Synology’s opslagoplossingen.
 
De nieuwe 800GB-modellen van de SNV3400 M.2 2280 en SNV3500 M.2 22110 NVMe SSD-lijnen stellen gebruikers met grotere gegevensverzamelingen in staat om meer gegevens te cachen, waardoor de prestaties van HDD-based arrays hoger en gelijkmatiger worden.
 
De 10GbE SFP+ E10G21-F2 met twee poorten vult het bestaande assortiment van snelle netwerkinterfacekaarten aan, terwijl de 25GbE SFP28 E25G21-F2 klanten nog snellere 25GbE-verbindingsopties biedt.
 
“Onze nieuwste NAS-modellen zijn uitstekend uit te breiden, zodat ze voldoen aan de toekomstige behoeften van klanten op het gebied van opslag, caching en connectiviteit,” vertelt Peggy Weng, Synology Product Manager. “Met deze nieuwste releases bouwen we verder op dat fundament om een robuust ecosysteem van first-party opslag- en netwerkopties te kunnen bieden.”
 

Ondersteuning voor grotere SSD-cachetoepassingen

“Om in te spelen op de groeiende behoefte aan kosteneffectieve, maar krachtige opslagoplossingen met een hoge capaciteit, hebben we vorig jaar onze M.2 NVMe SSD’s geïntroduceerd. Deze zijn specifiek gericht op cachegebruik,” vertelt Julien Chen, Product Manager bij Synology. “Onze schijven van enterpriseklasse werden positief beoordeeld vanwege hun betrouwbare prestaties en naadloze integratie met onze productreeks.”
 
“De twee nieuwe modellen die vandaag zijn aangekondigd, bieden een hogere capaciteit. Zo kunnen gebruikers met grotere hoeveelheden veelgebruikte gegevens genieten van de voordelen van de NVMe SSD-cache om de outputprestaties van een HDD-array op een bijzonder kosteneffectieve manier te optimaliseren,” aldus Julien Chen.
 
De SSD uit de Synology SNV3000-serie is ontworpen voor de ondersteuning van zware cachetoepassingen waarbij gegevensintegriteit van essentieel belang is, zoals virtualisatie, databaseopslag met een hoog verkeersvolume en AI- en HPC-projecten.
 
Met meer dan 205.000/40.000 willekeurige lees-/schrijf-IOPS in maximaal 4K(1) en een levensduur van 500 TBW(2) levert de SNV3000-serie consequent snelle caching en een effectieve vermindering van de latentie in allerlei scenario’s, van postproductie van multimedia tot databasetoepassingen.
 
Volledige integratie met DiskStation Manager (DSM) van Synology maakt een levensduuranalyse van elke eenheid van de SNV3000-serie mogelijk op basis van de echte werkbelasting.(3) Tijdige meldingen wanneer vervanging wordt aanbevolen, helpen gebruikers om de levensduur van iedere schijf optimaal te benutten.
 

Meer bandbreedte voor multi-user data-intensieve toepassingen

“Nu steeds meer bedrijven afhankelijk zijn van data-intensieve toepassingen, zien we dat er constant behoefte is aan systemen die een hogere gegevensdoorvoersnelheid aankunnen,” vertelt Peggy Weng. “Daarom voegen we 25GbE-netwerkinterfacekaarten toe aan ons productassortiment.”
 
De E10G21-F2 en de E25G21-F2 verhogen de doorvoersnelheid en prestaties van compatibele Synology-systemen bij bandbreedte-intensieve taken, zoals decentrale gegevensverwerking, AI of big data-toepassingen, het back-uppen van een groot aantal apparaten of ondersteuning van meer gebruikers tegelijk voor gecentraliseerde bestands- of blokopslagtoepassingen.
 
De E25G21-F2 is backwards-compatible met 10GbE SFP+-apparatuur, waardoor de installatie- en implementatiekosten in hybride netwerken lager zijn.
 

Beschikbaarheid

De E10G21-F2, E25G21-F2, SNV3400-800G en SNV3500-800G zijn per direct verkrijgbaar bij Synology-verkopers wereldwijd.
 
Noten
(1) De prestaties zijn gemeten met behulp van FIO op Linux met een wachtrijdiepte van 256 (4 KB = 4.096 bytes)
(2) De levensduur is berekend op basis van een JESD219A enterprise workload
(3) Vereiste DSM-versie: 6.2.3-25426 of een recentere versie
(4) 5 jaar of op basis van SSD S.M.A.R.T.-indicatoren (weergegeven in DSM > Opslagbeheer), naargelang wat eerder is
Lees ook
Dassault Systèmes continueert omzet- en winstgroei in vierde kwartaal en fiscaal jaar 2020

Dassault Systèmes continueert omzet- en winstgroei in vierde kwartaal en fiscaal jaar 2020

Het bedrijfskritische belang van het Dassault Systèmes platform is het meest zichtbaar in de Life Sciences-markt, waar in 2020 een meerderheid van de klinische tests voor COVID-19 zijn uitgevoerd met MEDIDATA-oplossingen.

Kaspersky’s privacy-voorspellingen voor 2021: Gedragsanalyses, dataverzameling en hardhandig optreden van de overheid tegen encryptie

Kaspersky’s privacy-voorspellingen voor 2021: Gedragsanalyses, dataverzameling en hardhandig optreden van de overheid tegen encryptie

Kaspersky voorspellingen op het gebied van privacy in 2021. Eén van deze uitdagingen is de grote afstand tussen de verschillende belanghebbenden: verkopers van elke omvang zullen steeds meer diverse gegevens gaan verzamelen; terwijl regeringen reageren met nieuwe regelgeving; en gebruikers beginnen privacy te zien als een waarde-propositie waarvoor...

Synology presenteert de zeer compacte RackStation RS1221+ en RS1221RP+

Synology presenteert de zeer compacte RackStation RS1221+ en RS1221RP+

Synology Inc. heeft de RackStation RS1221+ en RS1221RP+ (met redundante voeding) gepresenteerd, rackgemonteerde 2U-opslagservers met 8 sleuven. Deze servers zijn ontwikkeld om hoge prestaties te leveren in een compact formaat.