C2 Transfer business plan - veilige bestandsoverdracht voor bedrijven en teams

Synology_300200

Synology heeft vandaag de beschikbaarheid van het C2 Transfer business plan aangekondigd, een zakelijke cloudoplossing die speciaal is ontworpen om ervoor te zorgen dat belangrijke en potentieel gevoelige bestanden van teams en organisaties die naar klanten worden verzonden, beveiligd zijn en veilig worden afgeleverd.

Teammanagement

Naast de end-to-end-encryptie, verificatie van gebruikersidentiteit, beeldwatermerken, vervaldata voor links en instelbare downloadlimieten van C2 Transfer, biedt het C2 Transfer business plan een eenvoudige interface met beheertools die meer controle bieden over hoe verschillende gebruikers bestanden mogen overdragen en verzoeken mogen verzenden, waaronder functies voor licentiebeheer, waarmee beheerders toegang in of uit kunnen schakelen.
 

Tarieven

De tarieven van het C2 Transfer business plan bedragen € 49,99 per maand, of € 499,99 per jaar, voor vijf gebruikers. Mocht het team uitgebreid worden, dan komt daar voor elke extra gebruiker € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar bij.
 
Meer over
Lees ook
Cloud computing vandaag en morgen

Cloud computing vandaag en morgen

De meeste gesprekken over "de Cloud" verwijzen naar openbare Clouds, waar verschillende organisaties Cloudbronnen delen in een datacenter dat eigendom is van een Cloudprovider zoals bijvoorbeeld Amazon, Microsoft of Google. Er wordt over deze organisaties ook wel gesproken als ‘Hyperscalers’. (W.org; ‘het vermogen van een architectuur om op de jui1

Bescherming bedrijfsprocessen met encryptie wordt noodzakelijk

Bescherming bedrijfsprocessen met encryptie wordt noodzakelijk

Het idee van een laptop die geconfigureerd is voor opslag van geheime informatie doet velen denken aan een apparaat voor spionnen. Maar de bescherming van gevoelige bedrijfs- en persoonlijke gegevens is nu belangrijker dan ooit.

Synology introduceert Deep Learning NVR DVA1622

Synology introduceert Deep Learning NVR DVA1622

Synology heeft de lancering van de Deep Learning NVR DVA1622 aangekondigd, een uitbreiding van Synology's succesvolle reeks ‘deep learning'-Network Video Recorders die ideaal is voor kleinere installaties. Eerder heeft Synology al de DVA3221 met vier sleuven gelanceerd om AI-gebaseerde bewaking toegankelijk te maken voor het midden- en kleinbedrij1