SAP Nederland benoemt Alf Janssen tot Chief Partner Officer

AlfJAN2018-350400

SAP Nederland heeft Alf Janssen per 1 januari 2022 benoemd tot Chief Partner Officer (CPO). In deze nieuwe rol worden Janssen en zijn team verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van het partnerecosysteem, dat onder andere bestaat uit de SAP channel-, software- en servicespartners.

 
Janssen heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd binnen SAP. Hij bekleedde diverse functies bij het bedrijf, waaronder Alliance Manager, Channel Sales Executive, Global Account Director en Sales & Strategy Lead van de Global Platinum Customer Unit. De afgelopen twee jaar gaf hij succesvol leiding aan het Nederlandse Global Strategic Segment Sales Team.
 
“Ons partnerecosysteem is cruciaal voor het verder versterken van onze cloudbusiness”, zegt Jeroen van der Lingen, Managing Director bij SAP Nederland. “Wij hebben alle vertrouwen dat Janssen met zijn strategische mindset en leiderschapskwaliteiten ons partnerecosysteem naar een volgend niveau kan tillen en daarmee helpt onze ambities te realiseren.”

 

Lees ook
Rockwell Automation lanceert FactoryTalk Design Hub

Rockwell Automation lanceert FactoryTalk Design Hub

Rockwell Automation, Inc, 's werelds grootste bedrijf dat zich toelegt op industriële automatisering en digitale transformatie, kondigt de lancering aan van FactoryTalk® Design Hub™. Industriële organisaties kunnen voortaan hun automatiseringsontwerpen bouwen met een meer vereenvoudigde, productieve manier van werken, mogelijk gemaakt door de clou1

Crayon introduceert Cloud Optimization Managed Service

Crayon introduceert Cloud Optimization Managed Service

Crayon, een wereldwijd full-service adviesbureau dat bedrijven helpt met digitale transformatie, introduceert zijn nieuwe Cloud Optimization Managed Service, gebaseerd op IBM technologie. De nieuwe dienst zal als eerste beschikbaar zijn in Nederland.

Britse supermarktketen Asda transformeert transportactiviteiten

Britse supermarktketen Asda transformeert transportactiviteiten

Dassault Systèmes gaat Asda, de op twee na grootste supermarktketen in het Verenigd Koninkrijk, helpen om de transportactiviteiten te transformeren. Asda zal hiertoe gebruikmaken van de krachtige plannings- en optimalisatiemogelijkheden van Dassault Systèmes. Hierdoor wordt de efficiëntie en de duurzaamheid verder verbeterd en kan Asda op eenvoudi1