SAP Nederland benoemt Alf Janssen tot Chief Partner Officer

AlfJAN2018-350400

SAP Nederland heeft Alf Janssen per 1 januari 2022 benoemd tot Chief Partner Officer (CPO). In deze nieuwe rol worden Janssen en zijn team verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van het partnerecosysteem, dat onder andere bestaat uit de SAP channel-, software- en servicespartners.

 
Janssen heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd binnen SAP. Hij bekleedde diverse functies bij het bedrijf, waaronder Alliance Manager, Channel Sales Executive, Global Account Director en Sales & Strategy Lead van de Global Platinum Customer Unit. De afgelopen twee jaar gaf hij succesvol leiding aan het Nederlandse Global Strategic Segment Sales Team.
 
“Ons partnerecosysteem is cruciaal voor het verder versterken van onze cloudbusiness”, zegt Jeroen van der Lingen, Managing Director bij SAP Nederland. “Wij hebben alle vertrouwen dat Janssen met zijn strategische mindset en leiderschapskwaliteiten ons partnerecosysteem naar een volgend niveau kan tillen en daarmee helpt onze ambities te realiseren.”

 

Lees ook
Ministeries live met nieuw SAP-gebaseerd bestelsysteem

Ministeries live met nieuw SAP-gebaseerd bestelsysteem

Het Financieel Dienstencentrum (FDC) van de rijksoverheid heeft samen met de partners iQibt, Compera Consulting en INNOV8iON een nieuw bestelsysteem gerealiseerd. Het bestelsysteem maakt gebruik van SAP S/4HANA-software en is geïntegreerd met de financiële administratie van het FDC. Deze integratie maakt het mogelijk om op integraal niveau te rapp1

Dassault Systèmes, Egis en B4 werken samen aan project voor de wederopbouw van steden in Oekraïne

Dassault Systèmes, Egis en B4 werken samen aan project voor de wederopbouw van steden in Oekraïne

Een consortium van bedrijven bestaande uit Egis, Dassault Systèmes en B4 is door de Oekraïense regering geselecteerd om hun expertise en ervaring in te zetten voor de wederopbouw van stedelijke gebieden in Oekraïne. Het project wordt ondersteund met subsidie door de Franse overheid.

Cloud by innovaphone: Eenvoudig beheer en perfecte Home Office oplossing

Cloud by innovaphone: Eenvoudig beheer en perfecte Home Office oplossing

Case Study: De lucht in met de communicatieoplossing van innovaphone