SAP Nederland benoemt Alf Janssen tot Chief Partner Officer

AlfJAN2018-350400

SAP Nederland heeft Alf Janssen per 1 januari 2022 benoemd tot Chief Partner Officer (CPO). In deze nieuwe rol worden Janssen en zijn team verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van het partnerecosysteem, dat onder andere bestaat uit de SAP channel-, software- en servicespartners.

 
Janssen heeft inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd binnen SAP. Hij bekleedde diverse functies bij het bedrijf, waaronder Alliance Manager, Channel Sales Executive, Global Account Director en Sales & Strategy Lead van de Global Platinum Customer Unit. De afgelopen twee jaar gaf hij succesvol leiding aan het Nederlandse Global Strategic Segment Sales Team.
 
“Ons partnerecosysteem is cruciaal voor het verder versterken van onze cloudbusiness”, zegt Jeroen van der Lingen, Managing Director bij SAP Nederland. “Wij hebben alle vertrouwen dat Janssen met zijn strategische mindset en leiderschapskwaliteiten ons partnerecosysteem naar een volgend niveau kan tillen en daarmee helpt onze ambities te realiseren.”

 

Lees ook
Shimano creëert consumentwaardige e-commerce ervaring voor wereldwijde B2B-klanten

Shimano creëert consumentwaardige e-commerce ervaring voor wereldwijde B2B-klanten

Het Japanse Shimano staat bekend om hoogwaardige fietsonderdelen en hengelsportproducten. Het bedrijf zit midden in een transitie van 22 losse B2B-webshops naar één globaal webshopsysteem waar fiets- en hengelsportwinkels producten bestellen. Bea van den Hof, System Teammanager bij Shimano Europe, legt uit hoe haar team data inzet om een consument1

Royal FloraHolland kiest voor TrackOnline

Royal FloraHolland kiest voor TrackOnline

Bexter, de ontwikkelaar van TrackOnline, en Royal FloraHolland zijn een langdurige samenwerking aangegaan om het gebruik en de registratie van returnable assets te optimaliseren. Het gaat hier om alle denkbare logistieke middelen zoals bloemen en plantenfusten, CC-containers en -platen en slotplaten.

UiPath biedt banken en kredietunies ‘Automation in a Box’ automatiseringsdienst via Finastra

UiPath biedt banken en kredietunies ‘Automation in a Box’ automatiseringsdienst via Finastra

UiPath, aanbieder van zakelijke automation software, introduceert een nieuwe Automation as a Service-dienst. Deze wordt gehost in de cloud van Finastra en als managed service aanboden aan duizenden klanten van Finastra, waaronder banken, kredietunies en andere financiële instellingen. De nieuwe service stelt UiPath en zijn partners in staat om ge1