Lexmark voegt nieuwe mfp’s met ondersteuning voor cloud fax toe aan de Lexmark Go Line-serie

lexmark400275

Lexmark, wereldwijd leider in oplossingen voor beeldverwerking, voegt vandaag nieuwe multifunctionele producten (mfp’s) toe aan de Lexmark GO Line-serie. Deze modellen hebben optioneel ondersteuning voor de cloud fax-dienst van etherFAX  in aanvulling op de standaard draadloze en cloud-connectors. Het resultaat is een coherente oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die een einde maakt aan hun afhankelijkheid van vaste faxlijnen, via internet of analoog.
 
“Volgens IDC1 heeft 90 procent van alle gebruikers van een faxapparaat zijn of haar systeem al geïntegreerd met andere technologieën of applicaties, of koestert dergelijke plannen”, zegt Peter van Broekhoven, Managing Director Lexmark Benelux. “Lexmark biedt met deze nieuwe modellen een veilige en gebruiksvriendelijke faxervaring waarbij de overdracht van begin tot eind is versleuteld.”
 
De nieuwe modellen zijn twee kleurenapparaten uit de Lexmark GO Line-reeks (de Lexmark MC3224i en MC3326i). Deze modellen bieden MKB-organisaties een krachtig alternatief voor traditionele analoge faxapparaten met de optie van kant-en-klare functionaliteit voor faxen via de cloud.
 
Lexmark en etherFAX bundelen hun krachten
Dankzij de samenwerking tussen Lexmark en etherFAX bieden de nieuwe mfp’s een veilige cloud fax-ervaring met:
  • ondersteuning voor gelijktijdige inkomende faxberichten, zodat er geen sprake is van bezetsignalen
  • razendsnelle overdracht van afbeeldingen met hoge resolutie (600 dpi)
  • een plug-and-play oplossing die eenvoudig kan worden geconfigureerd
  • dezelfde gebruikservaring als bij analoog faxen
  • brancheleidende beveiligingsfunctionaliteit, waaronder integrale encryptie van militair niveau, HIPPA (Health Insurance Portability and Accountability Act)-compliance en Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS)-compliance
Kleine en middelgrote bedrijven kunnen de etherFAX-dienst drie maanden lang of tot maximaal 300 pagina’s gratis uitproberen, al naar gelang hetgeen zich het eerste voordoet. Het enige dat ze daarvoor hoeven te doen, is zich hier registreren. Na de proefperiode kunnen ze kiezen voor het maandabonnement op etherFAX dat het beste op hun behoeften aansluit2.
 
Aanvullende informatie
Meer over
Lees ook
SAP Nederland benoemt Alf Janssen tot Chief Partner Officer

SAP Nederland benoemt Alf Janssen tot Chief Partner Officer

SAP Nederland heeft Alf Janssen per 1 januari 2022 benoemd tot Chief Partner Officer (CPO). In deze nieuwe rol worden Janssen en zijn team verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van het partnerecosysteem, dat onder andere bestaat uit de SAP channel-, software- en servicespartners.

Stedin migreert stapsgewijs naar SAP S/4HANA

Stedin migreert stapsgewijs naar SAP S/4HANA

Door de energietransitie verandert de rol van netbeheerders snel. Die veranderende rol vraagt om betrouwbare, wendbare en efficiënte IT, voor bijvoorbeeld het managen van de verschillende energiestromen. Voor Stedin reden om de bedrijfskritische ERP-systemen naar de SAP HANA Enterprise Cloud (HEC) te brengen en over te stappen op SAP S/4HANA. Maar wel...

Fabory versnelt digitalisering met SAP en delaware

Fabory versnelt digitalisering met SAP en delaware

Fabory migreerde zijn webshop met de hulp van partner delaware naar SAP Commerce Cloud. Door de cloud breed te omarmen, versnelt de onderneming haar groei en digitalisering.