Lexmark voegt nieuwe mfp’s met ondersteuning voor cloud fax toe aan de Lexmark Go Line-serie

lexmark400275

Lexmark, wereldwijd leider in oplossingen voor beeldverwerking, voegt vandaag nieuwe multifunctionele producten (mfp’s) toe aan de Lexmark GO Line-serie. Deze modellen hebben optioneel ondersteuning voor de cloud fax-dienst van etherFAX  in aanvulling op de standaard draadloze en cloud-connectors. Het resultaat is een coherente oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven die een einde maakt aan hun afhankelijkheid van vaste faxlijnen, via internet of analoog.
 
“Volgens IDC1 heeft 90 procent van alle gebruikers van een faxapparaat zijn of haar systeem al geïntegreerd met andere technologieën of applicaties, of koestert dergelijke plannen”, zegt Peter van Broekhoven, Managing Director Lexmark Benelux. “Lexmark biedt met deze nieuwe modellen een veilige en gebruiksvriendelijke faxervaring waarbij de overdracht van begin tot eind is versleuteld.”
 
De nieuwe modellen zijn twee kleurenapparaten uit de Lexmark GO Line-reeks (de Lexmark MC3224i en MC3326i). Deze modellen bieden MKB-organisaties een krachtig alternatief voor traditionele analoge faxapparaten met de optie van kant-en-klare functionaliteit voor faxen via de cloud.
 
Lexmark en etherFAX bundelen hun krachten
Dankzij de samenwerking tussen Lexmark en etherFAX bieden de nieuwe mfp’s een veilige cloud fax-ervaring met:
  • ondersteuning voor gelijktijdige inkomende faxberichten, zodat er geen sprake is van bezetsignalen
  • razendsnelle overdracht van afbeeldingen met hoge resolutie (600 dpi)
  • een plug-and-play oplossing die eenvoudig kan worden geconfigureerd
  • dezelfde gebruikservaring als bij analoog faxen
  • brancheleidende beveiligingsfunctionaliteit, waaronder integrale encryptie van militair niveau, HIPPA (Health Insurance Portability and Accountability Act)-compliance en Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS)-compliance
Kleine en middelgrote bedrijven kunnen de etherFAX-dienst drie maanden lang of tot maximaal 300 pagina’s gratis uitproberen, al naar gelang hetgeen zich het eerste voordoet. Het enige dat ze daarvoor hoeven te doen, is zich hier registreren. Na de proefperiode kunnen ze kiezen voor het maandabonnement op etherFAX dat het beste op hun behoeften aansluit2.
 
Aanvullende informatie
Meer over
Lees ook
Kruidvat realiseert Marketplace op SAP Commerce Cloud

Kruidvat realiseert Marketplace op SAP Commerce Cloud

Kruidvat heeft zijn e-commerceplatform uitgebreid met Kruidvat Marketplace. Via deze weg kan een select aantal nieuwe partners haar goederen aanbieden op de reguliere Kruidvat-website. De retailketen realiseerde dit samen met SAP, Mirakl en implementatiepartner KPS binnen enkele maanden dankzij de SAP Composable Commerce-strategie, met SAP Commerc1

SAP vereenvoudigt cloudadoptie met nieuwe cloudaanbiedingen

SAP vereenvoudigt cloudadoptie met nieuwe cloudaanbiedingen

SAP introduceert de 2023 release van SAP S/4HANA Cloud, private edition. Ook brengt het technologiebedrijf een ‘premium plus package’ en een conversie- en moderniseringsprogramma voor RISE with SAP op de markt.

Pure Storage vereenvoudigt de dataweerbaarheid en maakt een uitgebreide service operations-ervaring mogelijk

Pure Storage vereenvoudigt de dataweerbaarheid en maakt een uitgebreide service operations-ervaring mogelijk

Nieuwe Disaster Recovery-as-a-Service-oplossing en schaalbare, op AI gebaseerde beheermogelijkheden voor veilige, duurzame en slimme bedrijfsoperaties.