Jamf en TRUCE Software vergroten de veiligheid en productiviteit van mobiele medewerkers

jamf-og-400300

Jamf, specialist op het gebied van Apple Enterprise Management, heeft een partnerschap gesloten met TRUCE Software. TRUCE biedt bedrijven een contextgevoelige beheeroplossing voor mobiele devices. Het resultaat is een geïntegreerde oplossing voor werknemers met een iPhone of iPad die niet achter een bureau zitten en die de persoonlijke veiligheid van werknemers verbetert en de bedrijfssecurity naar een hoger niveau tilt.

Jamf Worker Safety powered by TRUCE is een geïntegreerde oplossing die een geautomatiseerde beveiligingslaag biedt voor Apple-devices die worden beheerd door Jamf Pro. Deze nieuwe oplossing handhaaft op dynamische wijze het mobiele beleid van een werkgever. Daarbij worden bijvoorbeeld de toegang tot apps, meldingen en andere functies aangepast op basis van de locatie van de gebruiker en of de gebruiker zich al dan niet verplaatst, bijvoorbeeld onderweg in de auto of tijdens het werk in een machine. Na afloop wordt de normale functionaliteit van de devices automatisch hersteld. Ook wordt altijd rekening gehouden met de privacy van apps, internet, berichten en foto’s. Dit verhoogt de persoonlijke veiligheid van medewerkers, terwijl werkgevers er voor kunnen zorgen dat de devices alleen worden gebruikt volgens het bedrijfsbeleid, zonder inbreuk te maken op de privacy van werknemers.

“Steeds meer organisaties stappen over op mobiele devices. Die verschuiving vraagt om een afgewogen balans tussen een optimale gebruikerservaring en de mate van persoonlijke veiligheid, privacy en security die nodig zijn om te voldoen aan de eisen van de organisatie”, zegt Dean Hager, CEO van Jamf. “De kracht van het Jamf-platform in combinatie met TRUCE maakt een dynamische gebruikerservaring mogelijk en zorgt tegelijkertijd voor een veilige en productieve omgeving.”

“We hebben de benadering van mobiliteit volledig veranderd door een totaal nieuwe, contextgevoelige laag toe te voegen aan de MDM-functionaliteit, die voorziet in de verschillende behoeften van medewerkers. Dit levert een ongeëvenaarde ervaring op voor het Apple-ecosysteem”, zegt Joe Boyle, CEO van TRUCE. “In feite lossen we hiermee een belangrijke mobiliteitsuitdaging op, met een oplossing die rekening houdt met het feit dat medewerkers zich gedurende de dag in verschillende omgevingen bevinden, of onderweg zijn.

Jamf Worker Safety powered by TRUCE stimuleert het veilig gebruik van mobiele devices, doordat bepaald kan worden wie het device gebruikt, waar ze zich bevinden en wat ze doen.

 Kijk voor meer informatie op: www.jamf.com/worker-safety.

 

Lees ook
Introductie privacygerichte browser Ulaa voor een internetervaring zonder meekijkers

Introductie privacygerichte browser Ulaa voor een internetervaring zonder meekijkers

Zoho Corporation introduceert vandaag Ulaa, een privacygerichte browser die speciaal is ontwikkeld met ingebouwde capaciteiten om gebruikers te helpen hun privacy te beschermen. De nieuwe browser blokkeert alle pogingen tot tracking en het bijhouden van het bezoek aan websites. Volgens Norton wil 85% van alle volwassenen wereldwijd meer maatregele1

PostNL legt basis voor innovatie met SAP S/4HANA

PostNL legt basis voor innovatie met SAP S/4HANA

In een steeds competitiever landschap moet je snel kunnen reageren op veranderingen in de markt. Voor meer flexibiliteit en agility in het backofficedomein zet PostNL daarom de stap naar SAP S/4HANA. Het postbedrijf doet dat met behulp van RISE with SAP.

Previder kiest Liquidware’s FlexApp-oplossing voor applicatiemanagement

Previder kiest Liquidware’s FlexApp-oplossing voor applicatiemanagement

IT-leverancier Previder heeft gekozen voor Liquidware’s FlexApp als standaardoplossing voor het uitleveren en beheren van applicaties op de digitale werkplekken die zij aanbieden. Hiermee richt Previder haar werkplekken platformonafhankelijk en toekomstbestendig in.