Jamf en TRUCE Software vergroten de veiligheid en productiviteit van mobiele medewerkers

jamf-og-400300

Jamf, specialist op het gebied van Apple Enterprise Management, heeft een partnerschap gesloten met TRUCE Software. TRUCE biedt bedrijven een contextgevoelige beheeroplossing voor mobiele devices. Het resultaat is een geïntegreerde oplossing voor werknemers met een iPhone of iPad die niet achter een bureau zitten en die de persoonlijke veiligheid van werknemers verbetert en de bedrijfssecurity naar een hoger niveau tilt.

Jamf Worker Safety powered by TRUCE is een geïntegreerde oplossing die een geautomatiseerde beveiligingslaag biedt voor Apple-devices die worden beheerd door Jamf Pro. Deze nieuwe oplossing handhaaft op dynamische wijze het mobiele beleid van een werkgever. Daarbij worden bijvoorbeeld de toegang tot apps, meldingen en andere functies aangepast op basis van de locatie van de gebruiker en of de gebruiker zich al dan niet verplaatst, bijvoorbeeld onderweg in de auto of tijdens het werk in een machine. Na afloop wordt de normale functionaliteit van de devices automatisch hersteld. Ook wordt altijd rekening gehouden met de privacy van apps, internet, berichten en foto’s. Dit verhoogt de persoonlijke veiligheid van medewerkers, terwijl werkgevers er voor kunnen zorgen dat de devices alleen worden gebruikt volgens het bedrijfsbeleid, zonder inbreuk te maken op de privacy van werknemers.

“Steeds meer organisaties stappen over op mobiele devices. Die verschuiving vraagt om een afgewogen balans tussen een optimale gebruikerservaring en de mate van persoonlijke veiligheid, privacy en security die nodig zijn om te voldoen aan de eisen van de organisatie”, zegt Dean Hager, CEO van Jamf. “De kracht van het Jamf-platform in combinatie met TRUCE maakt een dynamische gebruikerservaring mogelijk en zorgt tegelijkertijd voor een veilige en productieve omgeving.”

“We hebben de benadering van mobiliteit volledig veranderd door een totaal nieuwe, contextgevoelige laag toe te voegen aan de MDM-functionaliteit, die voorziet in de verschillende behoeften van medewerkers. Dit levert een ongeëvenaarde ervaring op voor het Apple-ecosysteem”, zegt Joe Boyle, CEO van TRUCE. “In feite lossen we hiermee een belangrijke mobiliteitsuitdaging op, met een oplossing die rekening houdt met het feit dat medewerkers zich gedurende de dag in verschillende omgevingen bevinden, of onderweg zijn.

Jamf Worker Safety powered by TRUCE stimuleert het veilig gebruik van mobiele devices, doordat bepaald kan worden wie het device gebruikt, waar ze zich bevinden en wat ze doen.

 Kijk voor meer informatie op: www.jamf.com/worker-safety.

 

Lees ook
Onderzoek Dassault Systèmes: Covid-19 biedt energiesector enorme kans om te verduurzamen

Onderzoek Dassault Systèmes: Covid-19 biedt energiesector enorme kans om te verduurzamen

De tools en de vaardigheden die energiebedrijven tijdens de Covid-19-pandemie hebben ontwikkeld, zullen van grote waarde blijken in het post-coronatijdperk. Dat blijkt uit onderzoek van Dassault Systèmes. Het rapport ‘A sustainable future for business post-COVID’ toont aan dat softwarematige hulpmiddelen en de bijbehorende vaardigheden van medewer1

Onderzoek Dassault Systèmes: life sciences-sector heeft na Covid-19 behoefte aan ‘virtual twins’

Onderzoek Dassault Systèmes: life sciences-sector heeft na Covid-19 behoefte aan ‘virtual twins’

De Covid 19-pandemie heeft tot nieuwe inzichten geleid over de vraag hoe de markt voor life sciences functioneert en hoe deze sector massaal digitale transformatie heeft omarmd. Dat blijkt uit deels in Nederland uitgevoerd onderzoek van Dassault Systèmes naar de toekomst van life sciences.

IKEA creëert customer experiences en communiceert productinformatie in 3D

IKEA creëert customer experiences en communiceert productinformatie in 3D

Mensen willen na het kopen van een product daar zo snel mogelijk gebruik van gaan maken. Daarom verwachten ze behalve een korte levertijd ook weinig gedoe bij het uitpakken en gebruiksklaar maken. IKEA anticipeert op deze behoefte met het creëren van customer experiences en het communiceren van 3D-modellen en assemblage-instructies. Als gasts1