Gappless benoemt CEO-duo voor scale-up fase

KoenVanEkdom-SiemenEverts_650

Gappless, leverancier van een app en cloudplatform voor het digitaal registreren van bouw-, inspectie- en onderhoudswerkzaamheden, heeft Siemen Everts en Koen van Ekdom aangesteld als CEO-duo voor de scale-up fase. Gappless is onder leiding van CEO en aandeelhouder Harry van Dooren succesvol gegroeid door het gebruik van Gappless op grote infrastructuurprojecten van onder andere Dura Vermeer, SPIE Nederland en Strukton. Everts en van Ekdom hebben jaren samengewerkt bij Van Oord en gaan nu hun kennis en ervaring met projectmanagement inzetten voor de volgende groeifase van Gappless.

Digitaal registratieplatform en app

Aannemers en installateurs van bouw-, energie- en infrastructuurprojecten moeten steeds inzichtelijker en sneller alle uitgevoerde werkzaamheden registreren en inspecteren, onder andere voor de Wkb. Efficiënt digitaal samenwerken en registreren bespaart tijd, voorkomt fouten en verkort de doorlooptijd van facturering en betaling in projecten. Gappless is een intuïtief te gebruiken digitaal registratieplatform in de cloud met een app voor het binnen enkele minuten vastleggen van duizenden registraties en inspecties, ook als er tijdelijk geen internetverbinding is.

Gestructureerd samenwerken aan projecten

“Wij stellen opdrachtnemers en opdrachtgevers van projecten in staat om volledig digitaal gestructureerd samen te werken aan complexe bouw-, energie- en infrastructuurprojecten, vat van Ekdom samen. “Als COO/co-CEO ligt mijn focus op het verder uitbreiden van de Gappless-oplossing, integraties met complementaire informatiesystemen die klanten nodig hebben en de groei van onze organisatie. Siemen en ik komen uit de doelgroep waarvoor Gappless is ontwikkeld, dus kennen zowel de behoeften als uitdagingen van klanten en hebben al vaker succesvol samengewerkt.”

Verplichte registraties en inspecties vereenvoudigen

“Door het gebruik van nieuwe contractvormen in de bouw-, energie- en infrasectoren en toenemende regelgeving, moeten aannemers en installateurs alle verrichte werkzaamheden beter inzichtelijk maken”, zegt Everts. “Wij maken dat op de meest efficiënte wijze mogelijk met Gappless en dragen tevens bij aan het vergroten van het vertrouwen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Als CCO/co-CEO ben ik verantwoordelijk voor de businessontwikkeling. Gezien de nog benodigde bouw- en infrastructuurinvesteringen en energietransitie is ons marktpotentieel enorm.”

Foto: Links Koen van Ekdom, rechts Siemen Everts

Meer over
Lees ook
Basiq Dental verbetert klantinzicht en efficiency met SAP S/4HANA Cloud en SAP Datasphere

Basiq Dental verbetert klantinzicht en efficiency met SAP S/4HANA Cloud en SAP Datasphere

Basiq Dental heeft met succes SAP S/4HANA Cloud en SAP Datasphere geïmplementeerd. De nieuwe oplossing stroomlijnt de bedrijfsprocessen, verbetert de datakwaliteit en biedt waardevolle inzichten die de concurrentiepositie van Basiq Dental versterken.

Visma: 150.000 nieuwe klanten, acht overnames en een record ARR van 2,4 miljard euro

Visma: 150.000 nieuwe klanten, acht overnames en een record ARR van 2,4 miljard euro

Een recordaantal van 150.000 nieuwe klanten sloot zich gedurende het kwartaal aan bij Visma, wat betekent dat Visma nu bedrijfskritische software levert aan 1,8 miljoen klanten in de private en publieke sector.

Excluton moderniseert HR-processen met Dyflexis

Excluton moderniseert HR-processen met Dyflexis

Excluton, producent van betonnen bestratingsproducten, transformeert zijn HR- en planningsprocessen met de workforcemanagementsoftware van Dyflexis. De invoering heeft geleid tot aanzienlijke efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen.