G-P verandert de regels van het spel voor de Employer of Record (EOR)-sector

G-P_com

G-P (Globalization Partners), pionier en erkend leider in de wereldwijde arbeidsorganisatie- en technologiesector die een nieuwe norm stelt voor wereldwijde compliance op het gebied van werkgeverschap, onthult zijn visie van global growth-technologie. Dit is een nieuw type oplossing die de employer of record-sector ingrijpend zal veranderen. G-P kondigt daarnaast de introductie aan van nieuwe oplossingen binnen zijn G-P Meridian Suite, die organisaties toegang zullen bieden tot rijke inzichten en wereldwijde expertise. Deze oplossingen ruimen de obstakels voor wereldwijde expansie uit de weg en zorgen ervoor dat het levenscyclusbeheer van werknemers voldoet aan alle lokale wet- en regelgeving.

De nieuwe categorie van global growth-technologie is door G-P ontwikkeld om bedrijven de mogelijkheid te geven om in te springen op de kansen van een wereldwijd personeelsbestand en te voldoen aan de eisen die daarmee gepaard gaan. Volgens een recente schatting van McKinsey is deze markt goed voor een totale omzet van ruim 50 miljard dollar. Modern werken is veranderd door technologische doorbraken waardoor bedrijven snel wereldwijd teams kunnen samenstellen en door de beschikbaarheid van talent uit landen in opkomst. Bedrijven kunnen nu in korte tijd internationale teams creëren en talent in deze landen werven. Ze hebben echter advies nodig over waar ze precies moeten beginnen, evenals hulp met de implementatie en het beheer van strategieën die het mogelijk maken om wereldwijde kansen te benutten.

G-P brengt met de G-P Meridian Suite™ zijn visie van global growth-technologie in de praktijk. Dit platform is de eerste aanpasbare SaaS-oplossing voor werving en beheer van personeel wereldwijd, die tegemoetkomt aan de behoeften van bedrijven van elke omvang die internationale teams willen samenstellen. De oplossing biedt werkgevers een centraal dashboard waarmee ze wereldwijd teams kunnen opbouwen. Het unieke van de G-P Meridian Suite™ is dat die een krachtig platform voor de werving en het beheer van personeel combineert met de diepgaande kennis van de lokale wet- en regelgeving van honderden juridische, fiscale en HR-experts in alle delen van de wereld. In juli 2023 voegde G-P belangrijke verbeteringen toe aan de G-P Meridian Suite™, en nu kondigt het bedrijf  bètaversies aan van nieuwe oplossingen binnen dit platform.

“We hebben de G-P Meridian Suite™ ontwikkeld om zakelijke besluitvormers te helpen om op succesvolle wijze wereldwijde teams samen te stellen en te beheren, en om de professionals die zij inhuren in staat te stellen om het beste uit zichzelf te halen, waar ter wereld zij zich ook maar bevinden”, zegt Nicole Sahin, de oprichter en CEO van G-P. “Modern werken draait niet alleen om de locatie waar je als bedrijf actief bent. Volgens G-P draait het ook om de locaties waar de zakelijke kansen je morgen zullen brengen. We staan voor een aanpak die elke organisatie aan groei, teamwerk en globalisering helpt.”

G-P nodigt gebruikers uit om bètaversies uit te proberen van:

  • G-P Meridian IQ: een oplossing die bedrijven alle informatie geeft die ze nodig hebben om hun groei wereldwijd in goede banen te leiden. Dit omvat onder meer real-time data over salarissen en secundaire voorwaarden voor elk land, informatie over de beste markten voor het vinden van specifiek talent, data over de werving van personeel en werkgeverslasten en informatie over de eisen van de lokale wetgeving en belastingrichtlijnen. G-P Meridian IQ zal gebruikmaken van de informatie en inzichten op het gebied van personeelsplanning en strategische expansie die G-P zelf heeft verzameld en opgedaan.
  • G-P Meridian eLibrary: een bibliotheek met aanpasbare digitale documentsjablonen die het voor organisaties mogelijk maakt om te voldoen aan de eisen van de lokale wet- en regelgeving, tijd te besparen en hun wereldwijde personeel een rijkere, gelokaliseerde ervaring te bieden. Er zijn documentsjablonen beschikbaar voor arbeidscontracten, HR-formulieren, gidsen met best practices, handleidingen over secundaire voorwaarden en personeelshandboeken.
  • G-P Meridian Advisor: een oplossing die gebruikmaakt van door G-P verzamelde informatie om de betrokkenheid van werknemers te verhogen, oplossingen voor hun problemen te bieden en de vragen van wereldwijde teams op het gebied van salarisadministratie en secundaire voorwaarden te beantwoorden. G-P Meridian Advisor zal ondersteund door generatieve AI helpen het met geven van antwoorden op veel gestelde vragen, gebruikers begeleiden met speciale workflows en hen het best mogelijke advies bieden. Hiervoor wordt geput uit tien jaar ervaring met het ondersteunen van duizenden bedrijven die hun wereldwijde personeelsbestand uitbreiden. G-P Meridian Advisor biedt organisaties ook toegang tot het wereldwijde netwerk van lokale experts van G-P, die directe ondersteuning kunnen bieden voor alles wat met HR en wereldwijde compliance te maken heeft.
  • G-P Meridian Marketplace: een oplossing die bedrijven direct in contact brengt met gecertificeerde partners van G-P. Dit platform biedt bedrijven een centrale interface voor het afnemen van de producten en diensten die zij nodig hebben voor hun wereldwijde expansie. De oplossingen van partners op het gebied van salarisadministratie en human resources information systems (HRIS) worden daarbij naadloos geïntegreerd om een einde te maken aan de noodzaak van handmatige gegevensoverdracht tussen platforms. G-P Meridian Marketplace zal bedrijven daarnaast toegang geven tot lokale diensten voor het vinden van kantoorruimte, de inkoop van computerhardware, technische ondersteuning, verhuizingen enzovoort.

“Bij G-P brengen we alles samen wat bedrijven en hun personeel nodig hebben voor wereldwijde groei. Dat doen we met ons door AI ondersteunde platform, onze uitgebreide en aanpasbare reeks van oplossingen en ons ongeëvenaarde netwerk van lokale experts in elk land”, zegt Nat (Rajesh) Natarajan, chief product & strategy officer bij G-P.

G-P zal in de loop van de komende 18 maanden nieuwe global growth-oplossingen aan de G-P Meridian Suite toevoegen. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden voor de bètaversies en hier meer te weten te komen over de oplossingen die momenteel deel uitmaken van de G-P Meridian Suite.

 

G-P: Global Made Possible

Ga voor meer informatie naar g-p.com, volg G-P via Twitter, LinkedIn en Facebook en raadpleeg zijn blog.

Meer over
Lees ook
Excluton moderniseert HR-processen met Dyflexis

Excluton moderniseert HR-processen met Dyflexis

Excluton, producent van betonnen bestratingsproducten, transformeert zijn HR- en planningsprocessen met de workforcemanagementsoftware van Dyflexis. De invoering heeft geleid tot aanzienlijke efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen.

Onderzoek door G-P: Bedrijven zonder wereldwijde aanwezigheid lopen groeikansen mis

Onderzoek door G-P: Bedrijven zonder wereldwijde aanwezigheid lopen groeikansen mis

G-P (Globalization Partners), pionier en erkend leider in de wereldwijde werkgelegenheidsindustrie die bekend staat om vooraanstaande oplossingen voor het voldoen aan arbeidswet- en regelgeving waar ook ter wereld, publiceert vandaag de eerste editie van zijn jaarlijkse Global Growth Report

G-P introduceert allereerste generatieve AI-gebaseerde Global Intelligence Assistant

G-P introduceert allereerste generatieve AI-gebaseerde Global Intelligence Assistant

G-P transformeert de manier waarop bedrijven nieuwe markten betreden en hun wereldwijde personeelsbestand uitbreiden met door AI ondersteunde global growth technology en adviesdiensten die inzichten bieden voor betere besluiten.