G-P introduceert allereerste generatieve AI-gebaseerde Global Intelligence Assistant

G-P_Globalization-.png

G-P (Globalization Partners), pionier en erkend wereldleider in de arbeidsorganisatie-sector die bekend staat om vooraanstaande oplossingen voor het voldoen aan arbeidswet- en regelgeving waar ook maar ter wereld, heeft drie nooit eerder geziene oplossingen onthuld, die global growth technology met adviesdiensten combineren. De eerste is de door generatieve AI ondersteunde Global Intelligence Assistant (GIA), die bedrijven van advies en ondersteuning voorziet tijdens elk stadium van hun internationale groeitraject. De tweede oplossing, G-P Meridian TM Advisor, voorziet in technologie en advies gebaseerd op ruim tien jaar aan expertise op het gebied van internationale expansie. De derde oplossing, G-P Meridian TM Entity, stelt ondernemingen in staat om naar behoefte nieuwe bedrijfsentiteiten in het leven te roepen en te beheren.

Twee derde van alle zakelijke besluitvormers richt hun focus op groei, maar groei is vaak geen lineair traject. Historisch gezien, moesten bedrijven vestiging voor vestiging en markt voor markt groeien. Dit is een bijzonder arbeidsintensief proces dat met hoge kosten gepaard ging en voortdurend compliance-problemen opleverde.

"G-P wil een einde maken aan de status quo op het gebied van zakelijke groei”, zegt Nat Natarajan, chief product & strategy officer bij G-P. “We veranderen de spelregels  met global growth technology en geven bedrijven de regie in handen met nieuwe oplossingen en strategieën waarmee ze snel en efficiënt kansen kunnen benutten op een manier die aansluit op de lokale wet- en regelgeving. GIA, G-P Meridian Advisor en G-P Meridian Entity geven bedrijven een forse concurrentievoorsprong met een krachtige combinatie van generatieve artificial intelligence en menselijke expertise.” 

G-P heeft deze drie nieuwe oplossingen toegevoegd aan zijn brancheleidende G-P Meridian Suite. Ze bieden bedrijven de inzichten, flexibiliteit en ondersteuning die ze nodig hebben om een wereldwijd groeitraject voor zichzelf te creëren.

GIA: begeleiding tijdens elke stap in het groeitraject

GIA is een unieke Global Intelligence Assistant die met de hele G-P Meridian Suite is verweven. De oplossing voorziet bedrijven van informatie en advies om hun wereldwijde groei in goede banen te leiden. GIA combineert de ruim tien jaar ervaring van G-P op het gebied van internationaal werkgeverschap met door AI aangereikte inzichten om vakkundig real-time advies naar alle onderdelen van de G-P Meridian Suite te brengen. GIA biedt ondersteuning voor vragen van werkgevers en professionals, adviseert over het waarborgen van compliance en doet aanbevelingen die bedrijven in staat stellen om hun global growth-oplossingen op elk punt in hun expansietraject aan te passen.

G-P Meridian Advisor: AI als groeimotor

G-P Meridian Advisor biedt door AI aangeleverde inzichten in combinatie met menselijk advies op het gebied van wereldwijde groei, aspecten van personeelswerving en expansiestrategieën. Dat geldt voor alles van HR-beleid tot arbeidsovereenkomsten, secundaire voordelen, het beheer van de salarisadministratie en fiscale en compliance-vraagstukken. G-P Meridian Advisor biedt ondersteuning voor meer dan 180 landen door een beroep te doen op GIA en het wereldwijde netwerk van juridische, HR- en compliance-experts van G-P.

G-P Meridian Entity: de juiste input voor strategische besluitvorming

G-P Meridian Entity ondersteunt de inrichting en het beheer van nieuwe bedrijfsentiteiten en compliance-processen. In combinatie met GIA biedt G-P Meridian Entity bedrijven de begeleiding die ze nodig hebben om gefundeerde beslissingen te nemen rond rechtspersonen in alle delen van de wereld.

G-P Meridian Entity voorziet bedrijven van advies, kostenprognoses, vergelijkingen tussen landen en schattingen van de complexiteit en benodigde tijdsinspanning. Dit helpt hen om met vertrouwen nieuwe internationale markten te betreden. De experts van G-P staan daarbij klaar om het proces rond het opzetten van bedrijfsentiteiten te overzien en overeenstemming met de veranderende lokale wet- en regelgeving te waarborgen.

G-P geeft zijn global growth-visie daarnaast gestalte met aanvullende mogelijkheden en verbeteringen in de G-P Meridian Suite™ die de schaalbaarheid en efficiëntie vergroten. Het gaat onder meer om nieuwe innovatieve bulkfuncties waarmee gebruikers diverse processen kunnen stroomlijnen, zoals het opstellen en wijzigen van arbeidscontracten, het afhandelen van verzoeken rond de salarisadministratie en rapportages rondom het gelijkheidsbeginsel. Deze nieuwe mogelijkheden zorgen voor een reductie van routinetaken en minimaliseren de kans op fouten tijdens de gegevensinvoer bij het onboarden van nieuwe medewerkers of doorvoeren van wijzigingen voor meerdere werknemers tegelijk.

 

Meer over
Lees ook
Excluton moderniseert HR-processen met Dyflexis

Excluton moderniseert HR-processen met Dyflexis

Excluton, producent van betonnen bestratingsproducten, transformeert zijn HR- en planningsprocessen met de workforcemanagementsoftware van Dyflexis. De invoering heeft geleid tot aanzienlijke efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen.

Onderzoek door G-P: Bedrijven zonder wereldwijde aanwezigheid lopen groeikansen mis

Onderzoek door G-P: Bedrijven zonder wereldwijde aanwezigheid lopen groeikansen mis

G-P (Globalization Partners), pionier en erkend leider in de wereldwijde werkgelegenheidsindustrie die bekend staat om vooraanstaande oplossingen voor het voldoen aan arbeidswet- en regelgeving waar ook ter wereld, publiceert vandaag de eerste editie van zijn jaarlijkse Global Growth Report

SAP voorziet SuccessFactors-oplossingen van AI-mogelijkheden

SAP voorziet SuccessFactors-oplossingen van AI-mogelijkheden

SAP heeft de gehele SAP SuccessFactors HXM-suite voorzien van nieuwe AI-mogelijkheden. De functionaliteiten ondersteunen alle hr-disciplines, van talentwerving en medewerkerseducatie tot interne mobiliteit en prestatiemanagement.