Yokoy stelt Simon O’Kane aan als Chief Revenue Officer

Yokoy

Yokoy, het Zwitserse bedrijf voor uitgavenbeheer, heeft Simon O’Kane aangesteld als Chief Revenue Officer. Deze strategische aanstelling past perfect bij de plannen van Yokoy om de markt voor uitgavenbeheer van middelgrote en grote bedrijven in Europa en daarbuiten volledig te transformeren. 

 

Simon komt aan het hoofd te staan van de wereldwijde activiteiten op het gebied van sales, marketing en klantensucces bij Yokoy. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het versnellen van rendabele groei met de klant in het middelpunt. Als lid van Yokoy’s directieteam gaat Simon nauw samenwerken met CEO en mede-oprichter Philippe Sahli en de overige oprichters van het bedrijf. Zijn strategische focus zal liggen op het stimuleren van groei in de belangrijkste markten van Yokoy. 

 

Voor zijn huidige functie bij Yokoy was Simon General Manager International Business bij het toonaangevende werkbeheerplatform Asana. Daar was hij verantwoordelijk voor de regionale uitbreiding en hij was een onmisbare schakel in het wereldwijde succes van Asana. Simon heeft uitgebreide ervaring met het opzetten van goed presterende teams en het uitvoeren van internationale go-to-market-strategieën bij gerenommeerde softwarebedrijven zoals Qualtrics, Huddle en Salesforce. 

 

Zijn ervaring en kwalificaties passen uitstekend bij de missie van Yokoy: de wereld van bedrijfsuitgaven vanaf de basis hervormen om duizenden zakelijke gebruikers meer autonomie te geven. Met de zelflerende AI van Yokoy besparen bedrijven kostbare tijd en krijgen financiële afdelingen hun uitgaven volledig onder controle. Zeker in deze lastige tijd, waarin organisaties meer dan ooit op hun uitgaven moeten letten, levert Yokoy waardevolle kostenbesparingen op met intelligente B2B-oplossingen. 

 

De aanstelling van Simon volgt op het nieuws van eerder dit jaar, dat Yokoy 80 miljoen dollar heeft binnengehaald in een Series B-financieringsronde met Sequoia Capital als grootste investeerder.  

 

“Ik ben heel blij dat Simon ons team komt versterken”, vertelt Philippe Sahli, Chief Executive Officer van Yokoy. “Hij komt binnen op een cruciaal moment voor ons bedrijf en wij kunnen profiteren van zijn uitgebreide kennis en ervaring om Yokoy optimaal en efficiënt te laten groeien.” 

 

“Duurzame groei is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. De softwarebranche verandert razendsnel. Lange tijd lag de focus puur op groei, ongeacht de kosten, maar de meeste toonaangevende softwareleveranciers zijn inmiddels overgestapt op een efficiënte groeistrategie. Samen met Simon gaan we door met het positioneren van Yokoy op een manier die daarbij past. We blijven ook onze visie uitdragen, namelijk dat alle bedrijven optimaal grip op hun financiën kunnen krijgen met behulp van slim uitgavenbeheer.” 

 

Simon O’Kane over zijn aanstelling: “Ik ben verheugd dat ik het Yokoy-team kom versterken op zo'n cruciaal moment - niet alleen voor het bedrijf zelf, maar ook voor de branche! Yokoy is bijzonder goed thuis in de markt, en met onze AI-software creëren we echte meerwaarde. Klanten van Yokoy krijgen volledig grip over hun uitgaven, altijd en overal. Dat levert flinke kostenbesparingen op, wat uitermate interessant is voor bedrijven in de wereld van nu, die snel verandert en waarin niets zeker is.” 

 

“Ik ga graag aan de slag als de nieuwe CRO van Yokoy om samen met de rest van het leidinggevende team onze krachten te bundelen en onbenutte kansen in de financiële SaaS-branche op te pakken.” 

 

Meer over
Lees ook
Wouter Dijk legt lat hoog als nieuwe algemeen directeur van Xerox

Wouter Dijk legt lat hoog als nieuwe algemeen directeur van Xerox

Xerox heeft Wouter Dijk benoemd tot Algemeen Directeur van Xerox. Sinds februari bekleedt Dijk deze functie a.i. na het vertrek van Wilco van Bezooijen. Dijk is sinds 1989 verbonden aan Veenman, een dochterbedrijf van Xerox. Bij Veenman vervulde Dijk diverse rollen waaronder Sales Director. Deze functie combineerde Dijk vervolgens ook bij Xerox. N1

Flexport versterkt supply chain-innovatie met aanstelling techleiders

Flexport versterkt supply chain-innovatie met aanstelling techleiders

Flexport, wereldwijd leider in supply chain-technologie, verwelkomt Cheryan Jacob als Executive Vice President of Platform Engineering (EVP Platform Engineering) en Kris Bell als Vice President of User Experience (VP UX).

Steven Vindevogel benoemd tot Head of Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe

Steven Vindevogel benoemd tot Head of Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe

Panasonic Connect Europe heeft vandaag de Belg Steven Vindevogel benoemd als het nieuwe hoofd van de Mobile Solutions Business Division Europe. Hij wil voortbouwen op de reputatie van Panasonic Toughbook als Europa's toonaangevende fabrikant van robuuste mobiele computers door uitgebreide end-to-end solutions rondom zijn producten aan te bieden en1