Crayon erkend als leider in de Gartner Magic Quadrant 2023

Crayon-280210.png

Crayon is uitgeroepen als een leider in de meest recente Gartner Magic Quadrant voor Software Asset Management Managed Services. 
 
Software is één van de top drie investeringen die de meeste bedrijven doen, dus het is geen verrassing dat IT-kostenoptimalisatie hoog op de agenda’s van besturen en C-level decision-makers staat. Bij Crayon zorgt ons uitgebreide dienstenportfolio, in combinatie met de wereldwijde expertise van meer dan 420 SAM-consultants en een nog groter aantal licentie-experts, ervoor dat we verschillende soorten usecases kunnen aanpakken. We zijn in staat om klanten overal ter wereld te bedienen en een breed scala aan software-uitgevers te bestrijken. 
 
“Het is een eer om in het l​eiderskwadrant te worden geplaatst. Wij geloven dat deze ongelooflijke erkenning getuigt van de diepgaande kennis en expertise van ons team in het leveren van Software Asset Management-services. Deze expertise hebben we opgedaan door meer dan 20 jaar een klantgerichte aanpak te hanteren. Het heeft onze toonaangevende overtuiging gevormd om alle bedrijven te helpen, ongeacht hun omvang, sector of complexiteit,” vertelt Melissa Mulholland, CEO van Crayon. 
 
“Eén van de belangrijkste aspecten van ons aanbod is de afstemming op de branchenormen, waardoor we een gestandaardiseerde aanpak garanderen, maar toch flexibel genoeg zijn om aan de specifieke behoefte van elke klant te voldoen. We voelen ons vereerd dat we opnieuw in het leiderskwadrant zijn geplaatst,” aldus Florian Rosenberg, CTO van Crayon. 
 
Crayon is er bijzonder trots op om opgenomen te zijn in de Gartner Magic Quadrant. Het rapport wordt beschouwd als een uitstekende en nuttige bron voor organisaties bij het maken van geïnformeerde beslissingen bij het selecteren van een SAM Managed Services-partner. 
 
“Magic Quadrants bieden visuele momentopnames, diepgaande analyses en bruikbaar advies die inzicht geven in de richting, volwassenheid en deelnemers van een markt,” aldus Gartner[2]. Volgens de onderzoeksmethodologie worden leveranciers in vier kwadranten geplaatst: Leiders, Uitdagers, Niche-spelers en Visionairs. Dit alles op basis van hoe ze hun visie uitvoeren en hoe goed ze presteren ten opzichte van de marktvisie van Gartner.  
 
Volgens Gartner “bieden leiders een volwassen aanbod dat voldoet aan de marktvraag en hebben ze de visie getoond die nodig is om hun marktpositie te behouden, terwijl de vraag evolueert. Het kenmerk van leiders is dat zij zich richten op, en investeren in, hun aanbod tot het punt waarop ze de markt leiden en de algemene richting ervan kunnen beïnvloeden.” 

 

 
Bekijk het rapport hier. 
Lees ook
Visma: 150.000 nieuwe klanten, acht overnames en een record ARR van 2,4 miljard euro

Visma: 150.000 nieuwe klanten, acht overnames en een record ARR van 2,4 miljard euro

Een recordaantal van 150.000 nieuwe klanten sloot zich gedurende het kwartaal aan bij Visma, wat betekent dat Visma nu bedrijfskritische software levert aan 1,8 miljoen klanten in de private en publieke sector.

Gappless benoemt CEO-duo voor scale-up fase

Gappless benoemt CEO-duo voor scale-up fase

Gappless, leverancier van een app en cloudplatform voor het digitaal registreren van bouw-, inspectie- en onderhoudswerkzaamheden, heeft Siemen Everts en Koen van Ekdom aangesteld als CEO-duo voor de scale-up fase.

Excluton moderniseert HR-processen met Dyflexis

Excluton moderniseert HR-processen met Dyflexis

Excluton, producent van betonnen bestratingsproducten, transformeert zijn HR- en planningsprocessen met de workforcemanagementsoftware van Dyflexis. De invoering heeft geleid tot aanzienlijke efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen.