EGP Podcast #3 | Het belang van de grafische werkplek bij remote werken

EGP-LOGO_petrol_voorkeur-01-600300

Er wordt de laatste tijd veel meer gebruik gemaakt van grafisch materiaal als video’s, foto’s en streaming. Nieuwe applicaties vragen om meer rekenkracht. Deze ontwikkelingen vragen om andere ondersteunende technieken dan waar we nu gebruik van maken. Hoe vang je dat op als bedrijf?

In deze serie podcasts praat Maarten Mens met MD Marga Reuver en CTO Piet Honkoop van EGP over diverse aspecten van de dienstverlening van EGP Dutch Service Cloud Solutions.

EGP Podcast Afl.3- HPCw

 

Meer over
Lees ook
Avaya maakt behoud van on-premise-systemen mogelijk met hybrid cloud-oplossingen

Avaya maakt behoud van on-premise-systemen mogelijk met hybrid cloud-oplossingen

Avaya, leider in oplossingen om communicatie en samenwerking te verbeteren en te vereenvoudigen, biedt klanten vanaf nu hybrid cloud-implementaties. Hiermee kunnen bedrijven hun on-premise-systemen aanpassen zodat ze mee kunnen in de technologische innovatie, zonder dat dit tot enige bedrijfsonderbreking leidt.

SAP biedt Nedspice transparante supplychain voor duurzame groei

SAP biedt Nedspice transparante supplychain voor duurzame groei

Wanneer duurzaamheid centraal staat in je strategie, is transparantie in je supply chain onmisbaar. Dat kan niet zonder een IT-systeem dat zorgt voor traceability vanaf de lokale teler tot aan de verkoop. Nedspice kan daarover meepraten. Het verving met hulp van SAP-partner NTT DATA Business Solutions Benelux een ‘Excel-heavy’ manier van werken do1

Ministeries live met nieuw SAP-gebaseerd bestelsysteem

Ministeries live met nieuw SAP-gebaseerd bestelsysteem

Het Financieel Dienstencentrum (FDC) van de rijksoverheid heeft samen met de partners iQibt, Compera Consulting en INNOV8iON een nieuw bestelsysteem gerealiseerd. Het bestelsysteem maakt gebruik van SAP S/4HANA-software en is geïntegreerd met de financiële administratie van het FDC. Deze integratie maakt het mogelijk om op integraal niveau te rapp1