EGP Podcast #3 | Het belang van de grafische werkplek bij remote werken

EGP-LOGO_petrol_voorkeur-01-600300

Er wordt de laatste tijd veel meer gebruik gemaakt van grafisch materiaal als video’s, foto’s en streaming. Nieuwe applicaties vragen om meer rekenkracht. Deze ontwikkelingen vragen om andere ondersteunende technieken dan waar we nu gebruik van maken. Hoe vang je dat op als bedrijf?

In deze serie podcasts praat Maarten Mens met MD Marga Reuver en CTO Piet Honkoop van EGP over diverse aspecten van de dienstverlening van EGP Dutch Service Cloud Solutions.

EGP Podcast Afl.3- HPCw

 

Meer over
Lees ook
rb2 ondersteunt koffiemerk Lavazza met gepersonaliseerde B2B-aanpak

rb2 ondersteunt koffiemerk Lavazza met gepersonaliseerde B2B-aanpak

rb2 heeft een krachtige headless webshop voor Lavazza Nederland en België ontwikkeld waarmee het koffiemerk nu en in de toekomst de behoeften en online experience van zowel de zakelijke klanten als consumenten kan faciliteren. Het nieuwe e-commerce platform biedt nieuwe personalisatie mogelijkheden voor marketing en heeft het verkoopproces efficië1

Henkel zet reuzenstap naar de cloud met RISE with SAP

Henkel zet reuzenstap naar de cloud met RISE with SAP

Henkel gaat zijn bestaande on-premises ERP-oplossingen vervangen door SAP S/4HANA Cloud. Hiermee zet het bedrijf een logische volgende stap in hun cloudtransitie. De leverancier van consumentengoederen en industriële producten gaat daarbij een intensieve samenwerking aan met SAP en zal gebruikmaken van RISE with SAP.

PostNL legt basis voor innovatie met SAP S/4HANA

PostNL legt basis voor innovatie met SAP S/4HANA

In een steeds competitiever landschap moet je snel kunnen reageren op veranderingen in de markt. Voor meer flexibiliteit en agility in het backofficedomein zet PostNL daarom de stap naar SAP S/4HANA. Het postbedrijf doet dat met behulp van RISE with SAP.