Webinar Rockwell : Duurzaamheidsdoelstellingen halen met behulp van digitale technologie

WebinarInfoSecurity

Formuleer duurzaamheidstrategieën met behulp van bestaande data 
 
Hoe breng je een revolutie in je duurzaamheidsprogramma teweeg door in te zetten op digitale transformatie? Dit thema staat centraal in een webinar op woensdag 29 juni. Sinethemba Zulu (Sustainability Technology Architect bij Rockwell Automation) en gastspreker Gunjan Bassi (Research Manager bij IDC) nemen je mee in de wereld van de digitale technologie en geven tips en tricks om je doelen op het gebied van duurzaamheid te kunnen bereiken.
 
Het webinar staat in het teken van:
 
• Operationele data en de focus op duurzaamheidsdoeleinden
• Het verzamelen en classificeren van data om maximale waarde te bereiken
• Het realiseren van duurzaamheidsstrategieën op basis van data.
 
Het webinar staat gepland voor woensdag 29 juni om 11.00 uur (CET). Ga voor meer informatie en registratie naar onderstaande site: https://www.rockwellautomation.com/en-gb/company/events/webinars/achieving-sustainability-goals-through-digital-technologies.html
 
Klik voor meer informatie over dit thema op onderstaande download:
Lees ook
Visma: 150.000 nieuwe klanten, acht overnames en een record ARR van 2,4 miljard euro

Visma: 150.000 nieuwe klanten, acht overnames en een record ARR van 2,4 miljard euro

Een recordaantal van 150.000 nieuwe klanten sloot zich gedurende het kwartaal aan bij Visma, wat betekent dat Visma nu bedrijfskritische software levert aan 1,8 miljoen klanten in de private en publieke sector.

Gappless benoemt CEO-duo voor scale-up fase

Gappless benoemt CEO-duo voor scale-up fase

Gappless, leverancier van een app en cloudplatform voor het digitaal registreren van bouw-, inspectie- en onderhoudswerkzaamheden, heeft Siemen Everts en Koen van Ekdom aangesteld als CEO-duo voor de scale-up fase.

Excluton moderniseert HR-processen met Dyflexis

Excluton moderniseert HR-processen met Dyflexis

Excluton, producent van betonnen bestratingsproducten, transformeert zijn HR- en planningsprocessen met de workforcemanagementsoftware van Dyflexis. De invoering heeft geleid tot aanzienlijke efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen.