Trust levert driejarige B2B-garantie

circulaire-IT_Trust-TM-201-muis-300x300

Trust gaat 3 jaar garantie leveren op alle exclusieve B2B-producten, waaronder de nieuwe TM-201 muis.

Met de nieuwe garantie wil Tust het vertrouwen in de hoge kwaliteit van haar producten benadrukken. De garantie geldt niet alleen voor bestaande producten in het exclusieve B2B-assortiment, maar ook voor de nieuwe, meer milieuvriendelijke opties.

Een daarvan is de nieuwe TM-201 compacte draadloze muis, de opvolger van de bestaande draadloze muis op instapniveau: de TM-200. Deze duurzame muis benadrukt volgens Trust de overstap naar milieuvriendelijkere producten: een voordeel voor de klant, de planeet en het bedrijf. De TM-201 is gemaakt van 83% gerecycled plastic en verpakt in een volledig plasticvrije FSC®-gecertificeerde verpakking. Om productiever en milieuvriendelijker te kunnen werken, is hij ook voorzien van een energiezuinige chipset, een aan/uit-schakelaar voor extra energiebesparing en een extra lange batterijlevensduur van maximaal 12 maanden.

Overige kenmerken

  • Veelzijdig ontwerp voor zowel links- als rechtshandig gebruik
  • Makkelijk op te bergen micro-USB ontvanger, zodat de muis eenvoudig is mee te nemen en op te ruimen
  • Stille muisknoppen om de gebruiker of zijn omgeving niet te storen
  • Snelheidskeuzeknop (800-1600 DPI) voor nauwkeurige en precieze cursorbewegingen
  • Plug-and-play mogelijkheid, geen installatie nodig
  • Verkrijgbaar in zwart en verpakt in een geminimaliseerde, gemakkelijk te openen verpakking
  • De TM-201 is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van €10,99 en is een nieuw betaalbaar duurzaam product in het B2B-assortiment van Trust.

Het volledige aanbod van producten met 3 jaar garantie bestaat uit de volgende modellen: TM-101, TM-201, TK-150, TKM-250, TKM-350, HS-200, HS-250, TW-200, TW-250, TW-350.

 

(dit artikel verscheen eerder op Circulaire-IT.nl

Meer over
Lees ook
SAP en PwC lanceren nieuwe innovatiestrategie voor duurzaamheid

SAP en PwC lanceren nieuwe innovatiestrategie voor duurzaamheid

SAP en PwC hebben een co-innovatiestrategie aangekondigd die duurzaamheid een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering maakt. Het doel is het meten, rapporteren en verkleinen van de CO2-voetafdruk, zowel binnen de eigen organisatie als in de gehele toeleveringsketen.

Normative en Exponential Roadmap Initiative introduceren Net Zero Score-framework om CO2-prestaties van bedrijven te meten

Normative en Exponential Roadmap Initiative introduceren Net Zero Score-framework om CO2-prestaties van bedrijven te meten

Normative en het Exponential Roadmap Initiative presenteren een nieuw framework dat bedrijven een wetenschappelijke, gestandaardiseerde manier biedt om de vorderingen op weg naar een netto nul-uitstoot te meten en met elkaar te vergelijken. Dit open source framework wordt ontwikkeld met steun van deskundige adviseurs uit de academische wereld en h1

Bedrijven investeren massaal in verduurzaming

Ondanks economische onzekerheid investeren steeds meer bedrijven in duurzaamheid. Dat blijkt uit een groot internationaal onderzoek van SAP Insights. Naast de positieve impact op het milieu verwachten veel bedrijven dat verduurzaming goed is voor hun concurrentiepositie en winstgevendheid op de lange termijn.