TP-Link introduceert de Omada ER7212PC All-in-One Gateway

Omada ER7212PC All-in One

TP-Link, een toonaangevende wereldwijde leverancier van consumenten- en zakelijke netwerkproducten, introduceert de Omada ER7212PC All-in One Gateway die een VPN-router, PoE+ switch en Omada controller combineert in één compact apparaat voor zakelijke toepassingen.

Alles-in-één

Energiebesparing en ruimtebesparing zijn voor de meeste bedrijven op dit moment van groot belang, dit heeft geleid tot de ontwikkeling van de ER7212PC. De ER7212PC biedt een professionele oplossing om schaalbare netwerken aan te sluiten en uit te breiden. Ook centraal beheer via de Controller interface en de Omada app. Door een gateway, switch en controller te vervangen, draagt de ER7212PC bij aan een compacte netwerktopologie die goedkoper, eenvoudiger en slimmer is. Hierdoor bespaart de gebruiker kosten. De Omada SDN Security Gateway ER7212PC is het eerste All – In – One apparaat voor TP-link.

De Omada ER7212PC biedt een 1 gigabit VPN-router, Omada Gateway, PoE+ Switch en Hardware Controller in één apparaat. Hierdoor is de Omada ER7212PC veelzijdig en houdt de ER7212PC een netwerk overzichtelijk en veilig. De hardware bestaat uit een Dual-core 1,2 GHz CPU, 1 GB DDR3 geheugen, 4 WAN-poorten: 1 Gigabit RJ45 WAN-poort, 1 Gigabit RJ45 WAN/LAN-poort, 2 Gigabit SFP WAN/LAN-poorten,  8 PoE+ RJ45 LAN-poorten. Het apparaat is passief gekoeld en meet 226 × 131 × 35 mm De ER7212PC beschermt data op betrouwbare wijze.

Het apparaat biedt een solide firewall met ondersteuning voor IP-MAC Binding, Flood Defense en Packet Anomaly Defense om een breed scala aan aanvallen te blokkeren. Bovendien maakt de ACL van de router de kans op datalekken zeer klein. Link Backup is ook beschikbaar in de ER7212PC, zodat u WAN-verbindingen kunt toewijzen als primair WAN en back-up WAN. Wanneer het primaire WAN uitvalt, schakelt uw router automatisch over op het back-up WAN, waardoor een grotere continuïteit wordt gegarandeerd.

  Voor meer informatie : https://www.tp-link.com/uk/business-networking/omada-sdn-router/er7212pc/

Meer over
Lees ook
FRITZ! Mesh Set: Het tri-band duo voor nog meer Wi-Fi

FRITZ! Mesh Set: Het tri-band duo voor nog meer Wi-Fi

De twee tri-band producten FRITZ!Box 4060 en FRITZ!Repeater 3000 AX zorgen er samen voor dat Wi-Fi-apparaten zoals laptops, tablets, smartphones, spelconsoles en smart-tv's altijd en overal de best mogelijke Wi-Fi-dekking krijgen, ongeacht de internetverbinding (DSL, glasvezel, kabel).

Nieuwe FRITZ!Box-modellen: prestatieverbetering met Wi-Fi 7 voor glasvezel, DSL en kabel

Nieuwe FRITZ!Box-modellen: prestatieverbetering met Wi-Fi 7 voor glasvezel, DSL en kabel

AVM krachtige nieuwe FRITZ!Box-modellen voor glasvezel, DSL en kabel. De focus ligt op de FRITZ!Box 7690 voor DSL met Wi-Fi 7 en Zigbee, die voor het eerst gepresenteerd wordt op ANGA COM 2024. Ook presenteert AVM de FRITZ!Box 6670 Cable, de FRITZ!Box 5690 Pro voor glasvezel- of DSL-verbindingen en FRITZ!Box-modellen voor XGS-PON-glasvezeltechnolo1

De sleutel tot succesvolle implementatie van PoE

De sleutel tot succesvolle implementatie van PoE

Bijna dagelijks komen er nieuwe PoE-compatibele apparaten op de markt, onder meer voor toepassingen op het gebied van LAN, industrie en gebouwautomatisering. De oorsprokelijke PoE-standaard ondersteunde 12,95 watt, maar de meest recente versie kan tot 90 W op elke PoE-poort leveren. Dat heeft aanzienlijke gevolgen voor de bekabeling – de temperatu1