Theuws Techniek eerste Panduit Certified Atlona Advanced Partner in EMEA

Theuws_CAAP-800

 

Theuws Techniek is de eerste Panduit Certified Atlona Advanced Partner (CAAP) in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Met deze certificering speelt het installatiebedrijf in op de snelgroeiende vraag naar oplossingen voor videovergaderingen, als gevolg van het toenemende thuiswerken.

Atlona is een bedrijf van netwerkleverancier Panduit dat volledig gespecialiseerd is in het wereldwijd leveren van professionele AV-systemen voor groepspresentaties, videovergaderen en -streaming. Als CAAP beschikt Theuws Techniek over alle benodigde kennis en ervaring voor het installeren en servicen van de Atlona-installaties.

Professionaliseren videovergaderen

“Wij merken dat steeds meer bedrijven behoefte hebben aan een professionele oplossing voor het videovergaderen met collega’s, klanten en leveranciers”, zegt directeur Ferry Theuws. “Dat hebben ze eerst geprobeerd met apps en accessoires op de laptop, smartphone en tablet, maar de kwaliteit en continuïteit daarvan passen vaak niet bij het kwaliteitsimago dat bedrijven zelf in de markt nastreven. Met de Atlona AV-systemen bieden wij klanten een intuïtief te gebruiken studiokwaliteit oplossing, zoals bij Anvil Industries in Valkenswaard. Wij hebben mede voor Atlona gekozen omdat Panduit al zo’n 25 jaar onze vertrouwde leverancier is van hoge kwaliteit netwerkbekabeling.”

Kennis en ervaring

“Theuws Techniek is een installateur die investeert in het uitbreiden van de benodigde kennis en ervaring voor het leveren, integreren en servicen van IP-gebaseerde oplossingen, waaronder AV-systemen”, zegt Robey Sjarbaini, Territory Manager Panduit Netherlands. “Het is voor ons al jarenlang een Panduit ONE Silver Partner die nu als eerste in geheel EMEA ook de Panduit Certified Atlona Advanced Partner erkenning heeft behaald. Theuws Techniek gaat in samenwerking met Panduit de Nederlandse markt voor Atlona ontwikkelen. Eind mei hebben veel mensen de kwaliteit van Atlona-systemen ervaren bij de livestreams in 22 landen van het Eurovisie Songfestival in Ahoy in Rotterdam.”

Meer over
Lees ook
Synology introduceert Deep Learning NVR DVA1622

Synology introduceert Deep Learning NVR DVA1622

Synology heeft de lancering van de Deep Learning NVR DVA1622 aangekondigd, een uitbreiding van Synology's succesvolle reeks ‘deep learning'-Network Video Recorders die ideaal is voor kleinere installaties. Eerder heeft Synology al de DVA3221 met vier sleuven gelanceerd om AI-gebaseerde bewaking toegankelijk te maken voor het midden- en kleinbedrijf.

i-PRO voegt AI toe aan zijn PTZ-camera's en vernieuwt de productlijn

i-PRO voegt AI toe aan zijn PTZ-camera's en vernieuwt de productlijn

i-PRO, wereldwijd toonaangevend op het gebied van professionele beveiligingsoplossingen voor bewaking, kondigde vandaag de toevoeging van AI aan zijn PTZ-camera's (pan, tilt, zoom) aan en een vernieuwing van de hele PTZ-lijn, waarbij in totaal 35 nieuwe camera's worden toegevoegd.

Atlona verbetert Unified Communications-ervaringen voor cloud- of webgebaseerde videoconferencing met USB/Bluetooth-luidspreker

Atlona verbetert Unified Communications-ervaringen voor cloud- of webgebaseerde videoconferencing met USB/Bluetooth-luidspreker

Atlona introduceert het eerste product in de nieuwe Captivate™ serie van hoge kwaliteit oplossingen voor videoconferencing. De AT-CAP-SP100 is een USB en Bluetooth® speakerphone die ontworpen is voor gebruik met de meest gangbare conferentie- en Unified Communications (UC) platforms, waaronder Zoom®, Microsoft® Teams®, Cisco® Webex®, GoToMeeting® en...