Synology BeeStation vanaf vandaag beschikbaar

bee-station-synology

Synology's nieuwste oplossing BeeStation is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland en België. BeeStation maakt het back-uppen, beheren en delen van bestanden eenvoudig, zonder abonnementskosten en met maximale controle over privégegevens. Het product is vooral gericht op gebruikers die op zoek zijn naar eenvoud en gebruiksgemak. 
 
 
Binnen een paar minuten aan de slag 
Gebruikers starten hun persoonlijke cloud zo uit de doos op met een ingebouwde harde schijf van 4 TB*, die ruimte biedt voor werkdocumenten, persoonlijke bestanden, foto’s en video’s. Door simpelweg een QR-code te scannen en de benodigde kabels aan te sluiten, kunnen gebruikers binnen een paar minuten aan de slag gaan met hun persoonlijke cloudservice. 
 
De bijbehorende web-, bureaublad- en mobiele toepassingen bieden een naadloze ervaring bij het beheren en openen van bestanden, waar gebruikers zich ook bevinden – vergelijkbaar met populaire clouddiensten. 
 
Delen binnen het gezin 
BeeStation speelt in op de noodzaak van opslagoplossingen voor individuen en gezinnen. Daarom stelt BeeStation gebruikers in staat om voor elk gezinslid een privéopslagruimte te maken. Deze functie waarborgt dat de individuele privacy wordt gerespecteerd en gehandhaafd. Gebruikers hebben hiervoor geen complexe netwerk- of IT-vaardigheden nodig. 
 
AI- en back-upmogelijkheden 
Met BeeStation zorgen automatische back-ups van foto’s en video’s op iOS- en Android-apparaten ervoor dat de belangrijkste herinneringen van gebruikers beschermd blijven. Daarnaast kan de complete fotobibliotheek eenvoudiger beheerd worden dankzij de AI-gestuurde foto-organizer, die het vinden en delen van specifieke afbeeldingen of albums simpeler dan ooit maakt met hardware-versnelde herkenning van personen en objecten. 
 
Geavanceerde functies van BeeStation zijn onder meer het back-uppen van bestanden vanuit Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox en aangesloten USB-schijven, zodat gebruikers altijd over een kopie van hun belangrijke gegevens beschikken. 
 
Beschikbaarheid 
BeeStation is vanaf vandaag in de Benelux-regio beschikbaar via de Synology-website en via officiële partners en resellers. De adviesprijs bedraagt €199,95 (exclusief BTW). 
Lees ook
Zeven stappen die zekerheid bieden bij een ransomware-aanval

Zeven stappen die zekerheid bieden bij een ransomware-aanval

Synology geeft zeven basismaatregelen die zekerheid bieden bij een ransomware-aanval.

Synology kondigt BeeStation aan: laagdrempelige opslag en back-up

Synology kondigt BeeStation aan: laagdrempelige opslag en back-up

Synology heeft onlangs BeeStation aangekondigd, een nieuwe toevoeging aan de Synology-productlijn om persoonlijke cloudopslag voor iedereen toegankelijk te maken. Het product is vooral gericht op gebruikers die op zoek zijn naar eenvoud en gebruiksgemak

De gevolgen voor bedrijven van het verdwijnen van onbeperkte cloudopslag

De gevolgen voor bedrijven van het verdwijnen van onbeperkte cloudopslag

Steeds meer aanbieders van onbeperkte cloudopslag verdwijnen van de markt omdat het onbeperkte model niet langer houdbaar is. Hoe kunnen bedrijven en organisaties, die jarenlang gebruik hebben gemaakt van dergelijke oplossingen, het beste met deze verandering omgaan? Rex Huang, Application Senior Manager bij Synology bespreekt de opties.