Steven Vindevogel benoemd tot Head of Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe

steven-vindevogel

Panasonic Connect Europe heeft vandaag de Belg Steven Vindevogel benoemd als het nieuwe hoofd van de Mobile Solutions Business Division Europe. Hij wil voortbouwen op de reputatie van Panasonic Toughbook als Europa's toonaangevende fabrikant van robuuste mobiele computers door uitgebreide end-to-end solutions rondom zijn producten aan te bieden en de focus op duurzaamheid te vergroten.

"Digitalisering van het mobiele personeelsbestand brengt een nieuwe wereld van kansen voor onze klanten met zich mee, of dat nu concurrentievoordeel is in transport en logistiek, de industrie en de toeleveringsketen, of verbeterde responstijden en connectiviteit voor hulpdiensten en het leger in het veld. Maar robuuste hardware alleen is niet genoeg; klanten hebben een mobiele computerpartner nodig die met hen kan samenwerken - gedurende de hele levenscyclus van hun apparaten - om hen te helpen concurrerend te blijven. Dat is waar wij ons op richten," zei Steven.
 
Als plaatsvervanger leidde Steven de ontwikkeling van Toughbook end-to-end solutions, een portfolio van managed services dat op maat gemaakte, levenslange ondersteuning biedt voor de robuuste investeringen van bedrijven in mobiel computergebruik; van op maat gemaakte applicatieontwikkeling tot voorspellend onderhoud. Deze focus zal versnellen naarmate de organisatie wrap-around diensten blijft ontwikkelen waarmee klanten kunnen profiteren van nieuwe technologieën, zoals private 5G-netwerken.
 
Dit jaar hield Steven ook toezicht op de lancering van Toughbook Revive, een circulair initiatief zonder winstoogmerk dat klanten aanmoedigt om oude apparaten te doneren voor recycling of hergebruik in kleinere organisaties en liefdadigheidsinstellingen. "Nu de IT-budgetten krapper worden en duurzaamheid een belangrijke factor wordt bij zakelijke beslissingen, willen mobiele gebruikers zeker zijn dat ze toekomstgerichte, betrouwbare investeringen doen", legt hij uit. "Onze apparaten zijn ontworpen om vele jaren mee te gaan en kunnen met de nieuwste ingebouwde modulariteit eenvoudig op het terrein worden aangepast aan verschillende taken gedurende de levensduur. De lancering van Toughbook Revive was de volgende logische stap in de reis om een circulaire economie te creëren."
 
Voordat hij bij Panasonic aan de slag ging als Business Manager in België, werkte Steven bij de techreuzen Sony Ericsson en Packard Bell. Hij behaalde een master in Bedrijfseconomie aan de Universiteit Gent.  
Steven volgt Daichi Kato op, die Toughbook hielp groeien tijdens zijn tweejarige termijn en die is gepromoveerd tot Managing Director van de Panasonic Avioni
 
Meer over
Lees ook
Wouter Dijk legt lat hoog als nieuwe algemeen directeur van Xerox

Wouter Dijk legt lat hoog als nieuwe algemeen directeur van Xerox

Xerox heeft Wouter Dijk benoemd tot Algemeen Directeur van Xerox. Sinds februari bekleedt Dijk deze functie a.i. na het vertrek van Wilco van Bezooijen. Dijk is sinds 1989 verbonden aan Veenman, een dochterbedrijf van Xerox. Bij Veenman vervulde Dijk diverse rollen waaronder Sales Director. Deze functie combineerde Dijk vervolgens ook bij Xerox. N1

Flexport versterkt supply chain-innovatie met aanstelling techleiders

Flexport versterkt supply chain-innovatie met aanstelling techleiders

Flexport, wereldwijd leider in supply chain-technologie, verwelkomt Cheryan Jacob als Executive Vice President of Platform Engineering (EVP Platform Engineering) en Kris Bell als Vice President of User Experience (VP UX).

Flexport stelt Trine Storgaard Nielsen aan als nieuwe Head of Ocean voor EMEA

Flexport stelt Trine Storgaard Nielsen aan als nieuwe Head of Ocean voor EMEA

Flexport, de toonaangevende tech-gebaseerde expediteur, heeft Trine Storgaard Nielsen benoemd tot Head of Ocean EMEA. Trine Storgaard Nielsen heeft bijna 20 jaar ervaring in verschillende leidinggevende functies bij wereldwijde logistieke bedrijven zoals DSV en Maersk. In haar meest recente functie als Head of Twill was zij verantwoordelijk voor d1