SmartRouting van Dassault Systèmes en Ab Ovo optimaliseert transportplanning met behulp van kunstmatige intelligentie

Introducing SmartRouting-800px

 

Dassault Systèmes DELMIA Quintiq en Ab Ovo introduceren onder de naam ‘SmartRouting’ een cloudoplossing om de efficiëntie en operationele marges van transportplanningen te vergroten. SmartRouting biedt transportbedrijven daarmee een op kunstmatige intelligentie (AI)-gebaseerde oplossing om hun dagelijkse planningsactiviteiten te optimaliseren.

De transportsector heeft te maken gehad met enorme uitdagingen zoals chauffeurstekorten, plotselinge wijzigingen, hogere kosten, hogere verwachtingen van klanten en de wens om bij te dragen aan een groenere samenleving. De SmartRouting-oplossing helpt transportbedrijven deze uitdagingen op de meest optimale, kosteneffectieve, chauffeur-/klantvriendelijke en duurzame manier te overwinnen. 

Geautomatiseerde processen

Bedrijven krijgen met SmartRouting hulp bij het beheren van het gebruik en de routeplanning door de transportkosten te verlagen en leveringsprestaties te verbeteren. Bovendien biedt de oplossing realtime informatie over vertragingen (in-transit), berekent het de beste routes en biedt het planners geautomatiseerde processen. Hierdoor hoeven zij niet meer herhaaldelijk handmatige planningsoefeningen uit te voeren. SmartRouting combineert hiervoor de 20 jaar praktijkervaring van Ab Ovo met de plannings- en optimalisatietechnologie van DELMIA Quintiq.

Modelleren, plannen en optimaliseren

DELMIA Quintiq is een oplossing van Dassault Systèmes voor het modelleren, plannen en optimaliseren van de volledige waardeketen van bedrijven. Deze oplossingen worden wereldwijd gebruikt voor supplychainplanning, sales & operations-planning, logistieke planning, personeelsplanning, productieplanning en business analytics. Samen met partner Ab Ovo wordt SmartRouting als clouddienst beschikbaar gesteld en geconfigureerd voor de behoeften van transport- en logistieke bedrijven.

Ab Ovo is een specialist in wiskundige optimalisatie van supplychainprocessen, waarbij kunstmatige intelligentie wordt gebruikt om supplychain- en logistieke bedrijven te helpen betere beslissingen te nemen en duurzamer te worden. Ab Ovo is al vele jaren partner van Dassault Systèmes voor DELMIA Quintiq in Nederland.

 

Ga voor meer informatie over SmartRouting naar:

https://ab-ovo.com/solution-sheet-smartrouting-ab-ovo-to-go/

Meer informatie over de Dassault Systèmes DELMA Quintiq-oplossingen is te vinden op:

https://www.3ds.com/products-services/delmia/products/delmia-quintiq/

Lees ook
Kruidvat realiseert Marketplace op SAP Commerce Cloud

Kruidvat realiseert Marketplace op SAP Commerce Cloud

Kruidvat heeft zijn e-commerceplatform uitgebreid met Kruidvat Marketplace. Via deze weg kan een select aantal nieuwe partners haar goederen aanbieden op de reguliere Kruidvat-website. De retailketen realiseerde dit samen met SAP, Mirakl en implementatiepartner KPS binnen enkele maanden dankzij de SAP Composable Commerce-strategie, met SAP Commerc1

SAP vereenvoudigt cloudadoptie met nieuwe cloudaanbiedingen

SAP vereenvoudigt cloudadoptie met nieuwe cloudaanbiedingen

SAP introduceert de 2023 release van SAP S/4HANA Cloud, private edition. Ook brengt het technologiebedrijf een ‘premium plus package’ en een conversie- en moderniseringsprogramma voor RISE with SAP op de markt.

Pure Storage vereenvoudigt de dataweerbaarheid en maakt een uitgebreide service operations-ervaring mogelijk

Pure Storage vereenvoudigt de dataweerbaarheid en maakt een uitgebreide service operations-ervaring mogelijk

Nieuwe Disaster Recovery-as-a-Service-oplossing en schaalbare, op AI gebaseerde beheermogelijkheden voor veilige, duurzame en slimme bedrijfsoperaties.