NTT Ltd. introduceert Mobile Workplace Connect voor meer productiviteit en betere security voor remote workers

NTT logo 400300

NTT Ltd., de wereldwijde global technology services provider, introduceert zijn Mobile Workplace Connect-oplossing, ter aanvulling op het bestaande aanbod voor slimme werkplekken. Mobile Workplace Connect biedt werknemers rechtstreekse, veilige, wereldwijde mobiele verbindingen voor elk endpointdevice: laptops, tablets, smartphones en alle andere devices met een 3G/4G-modem. Deze oplossing combineert internationale 2G/3G/4G-toegang, eSIM/SIM-profielen en SIM-kaarten, één online SIM-beheerportal en wereldwijde support.

Met Mobile Workplace Connect profiteren bedrijven van een betrouwbare, veilige en snel te implementeren connectiviteitsoplossing voor hun medewerkers die op afstand werken. Dankzij deze oplossing kunnen bedrijven de toegang tot hun informatiesystemen beveiligen en hun datasecuritybeleid handhaven door te garanderen dat de communicatie van hun medewerkers nooit via het publieke internet verloopt – in welke fase ook. Mobile Workplace Connect helpt bedrijven ook onafhankelijk controle te houden over enerzijds hun SIM-bestand en -activiteiten en anderzijds hun kosten. Ze kunnen ofwel terugvallen op NTT’s meer dan 190 lokaal geprijsde connectiviteitsovereenkomsten over de hele wereld ofwel hun eigen overeenkomsten in het leven roepen. Zo kunnen ze hun connectiviteit vormgeven zoals zij dat willen.

Met één integratie en één SIM SKU implementeren multinationals de oplossing wereldwijd met één SIM-voorraad en voeren ze service-evoluties realtime door. Daarnaast kunnen ze ervan uitgaan dat hun werknemers profiteren van de lokale netwerken van de beste kwaliteit, waar ze ook werken. Met lage latency en maximale bandbreedte vergroten ze zo de productiviteit binnen hun bedrijf.

Jason Goodall, chief executive officer van NTT Ltd.: “De pandemie en daardoor de toename van het aantal thuiswerkers heeft de beperkingen van een wifinetwerk thuis en de onderliggende risico’s voor bedrijven aangetoond. Enterprise mobility draait nu – meer dan ooit – om de wisselwerking tussen productiviteit van werknemers en IS-security. Mobile Workplace Connect biedt een eenvoudige oplossing voor deze uitdaging, mét het voordeel van kostenbeheer. Overhead in connectiviteit wordt een probleem. Het datagebruik stijgt exponentieel. De reden hiervoor ligt in de vermenigvuldiging van het aantal devices dat medewerkers gebruiken, de toename van het aantal werknemers dat werkt op afstand en de invloed van cloudcomputing op kenniswerkers.”

 

Mobile Workplace Connect biedt ook een aantal geavanceerde services:

  • Dataservices
    Onder deze services vallen: beheer van verkeer (private APN, filteren en classificeren van verkeer, netwerkswitch), isolatie van verkeer (VPN en opties voor direct peering en interconnectie) en analytics van verkeer (near-realtime Call Detail Records).
  • (e)SIM-services
    Onder deze services vallen: een op maat gemaakte SIM-formfactor (1FF / 2FF / 3FF / 4FF / MFF2 en rugged SIM’s), op maat gemaakte (e)SIM’s (service provider name en SIM-printing) en optionele devices (levering van wifihotspots).
  • Interfaceservices
    NTT levert API’s voor SIM-lifecyclemanagement (activeren, opschorten en beëindigen), voor dataplanbeheer (abonnement-, voorraad- en catalogusbeheer) en voor notificaties (gebeurtenissen in dataplanabonnementen en -subscriptions).
  • Supportservices
  • Deze service biedt toegang tot geavanceerde support via een speciaal daarvoor aangewezen supportmedewerker en professional services, zoals solution design, training, advies en marketing.

Meer informatie over de services van NTT Ltd. is te vinden op hello.global.ntt.

Meer over
Lees ook
Swappie haalt 108 miljoen euro op in Serie C-financieringsronde om de Europese groei te versnellen en de smartphoneconsumptie te transformeren

Swappie haalt 108 miljoen euro op in Serie C-financieringsronde om de Europese groei te versnellen en de smartphoneconsumptie te transformeren

Swappie, de end-to-end online winkel voor de aan- en verkoop van refurbished smartphones, kondigt vandaag een Serie C-financieringsronde aan van 108 miljoen euro. De ronde werd geleid door investeringsmaatschappij Verdane, gespecialiseerd in duurzame technologiebedrijven, naast de bestaande investeerders Lifeline Ventures, Inventure, Reaktor Ventu1

Fiber Carrier Association (FCA): Thuiswerken blijven stimuleren

Fiber Carrier Association (FCA): Thuiswerken blijven stimuleren

Tijdens de lockdown hebben we bij de Fiber Carrier Association (FCA), de branchevereniging voor onafhankelijke glasvezel carriers, gezien dat de Nederlandse digitale infrastructuur van grote maatschappelijke meerwaarde is. Niet alleen konden honderdduizenden kinderen vanuit huis ‘naar school’, ook kregen miljoenen Nederlanders kregen het dringende1

Netherlands Pavilion met veel hybride events op grootste telecomcongres ter wereld

Netherlands Pavilion met veel hybride events op grootste telecomcongres ter wereld

Nederland is ook dit jaar via het traditionele Netherlands Pavilion vertegenwoordigd op het Mobile World Congress 2021 (MWC21). Het paviljoen met ruim 30 bedrijven, organisaties en overheden is de thuisbasis voor alle Nederlandse aanwezigen tijdens het grootste telecomevenement ter wereld. Het paviljoen biedt een uitgebreid programma met live en o1