Nilörn tekent samenwerkingsovereenkomst met Worldfavor

WorldFavor

Nilörn heeft recent een samenwerkingsovereenkomst getekend met Worldfavor, een bedrijf dat zich volledig inzet voor duurzame transformatie van bedrijven. Dit partnership is bedoeld om Nilörn’s digitale platform, Nilörn:CONNECT, compleet te maken. Dit zal het aanbod aan klanten verbeteren en de reis naar het ‘Digital Product Passport’ beter ondersteunen.

Deze samenwerking tussen Nilörn en Worldfavor is gebaseerd op hun gedeelde toewijding aan het creëren van een efficiënte, digitale oplossing voor de toeleveringsketens van de mode-industrie. Samen willen Nilörn en Worldfavor de industriestandaarden verleggen door de diepgaande industrie-kennis van Nilörn te combineren met de expertise van Worldfavor op het gebied van technologie en duurzame ontwikkeling.

Verschillende oplossingen zullen worden aangeboden, van RFID-technologie tot data gedreven supply chain management. De oplossingen zullen bedrijven helpen te voldoen aan de huidige en toekomstige wetgeving rondom duurzaamheid, waarbij het ‘Digital Product Passport’ voorop staat.

Lees ook
Johnson Controls introduceert OpenBlue Net Zero Advisor

Johnson Controls introduceert OpenBlue Net Zero Advisor

Johnson Controls, de wereldleider voor slimme, gezonde en duurzame gebouwen, kondigt OpenBlue Net Zero Advisor aan. Hiermee kunnen gebouwbeheerders eindelijk stoppen met ingewikkelde spreadsheets en een enkel digitaal dashboard gebruiken om de CO2-voetafdruk te beoordelen, doelen te stellen, en emissies te beheren en te tracken

Worldfavor onderzoek neemt stand van zaken rond SFDR-rapportage onder de loep

Worldfavor onderzoek neemt stand van zaken rond SFDR-rapportage onder de loep

Worldfavor, aanbieder van een digitaal platform dat bedrijven in staat stelt om duurzaamheidsinformatie te verzamelen en beheren en daarover verslag uit te brengen, presenteert vandaag de resultaten van de 2023-editie van zijn onderzoek “Ready or not…”.

Normative helpt financiële instellingen bij overgang naar Net Zero-economie

Normative helpt financiële instellingen bij overgang naar Net Zero-economie

De nieuwste product update van Normative’s carbon accounting engine stelt financiële instellingen in staat te voldoen aan de regelgeving en hun toezeggingen op het gebied van 'netto-nul' om te zetten in pragmatische, wetenschappelijk onderbouwde plannen.