Nilörn tekent samenwerkingsovereenkomst met Worldfavor

WorldFavor

Nilörn heeft recent een samenwerkingsovereenkomst getekend met Worldfavor, een bedrijf dat zich volledig inzet voor duurzame transformatie van bedrijven. Dit partnership is bedoeld om Nilörn’s digitale platform, Nilörn:CONNECT, compleet te maken. Dit zal het aanbod aan klanten verbeteren en de reis naar het ‘Digital Product Passport’ beter ondersteunen.

Deze samenwerking tussen Nilörn en Worldfavor is gebaseerd op hun gedeelde toewijding aan het creëren van een efficiënte, digitale oplossing voor de toeleveringsketens van de mode-industrie. Samen willen Nilörn en Worldfavor de industriestandaarden verleggen door de diepgaande industrie-kennis van Nilörn te combineren met de expertise van Worldfavor op het gebied van technologie en duurzame ontwikkeling.

Verschillende oplossingen zullen worden aangeboden, van RFID-technologie tot data gedreven supply chain management. De oplossingen zullen bedrijven helpen te voldoen aan de huidige en toekomstige wetgeving rondom duurzaamheid, waarbij het ‘Digital Product Passport’ voorop staat.

Lees ook
ICT Concept gaat op overnamepad

ICT Concept gaat op overnamepad

Total Specific Hosting(‘TSH’), de leidende groep samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven, heeft een belang genomen in ICT Concept. Als onderdeel van TSH krijgt ICT Concept toegang tot kennis en kapitaal om zelf acquisities te doen.

Engelse vertaling van Nederlandse Technische Afspraak voor XLA

Engelse vertaling van Nederlandse Technische Afspraak voor XLA

De Nederlandse Technische Afspraak (NTA) voor XLA* is vertaald en nu ook in het Engels beschikbaar. NTA 8038 beschrijft de eisen voor de 'Xperience Level Agreement' (XLA)-methode voor ICT bij organisaties. NTA 8038 is vrij beschikbaar.

Gezamenlijke brancheorganisaties maken zich zorgen: te weinig ambitie kabinet voor versterken digitale economie

Gezamenlijke brancheorganisaties maken zich zorgen: te weinig ambitie kabinet voor versterken digitale economie

Een coalitie van negen (branche)organisaties uit de digitale economie heeft de plannen die op Prinsjesdag zijn gepresenteerd langs de digitale meetlat gelegd. Ze komen gezamenlijk tot de conclusie dat het kabinet digitalisering weliswaar belangrijk vindt, maar toch onvoldoende bereid blijkt om daarvoor regie te nemen en de juiste investeringen te1