Nilörn tekent samenwerkingsovereenkomst met Worldfavor

WorldFavor

Nilörn heeft recent een samenwerkingsovereenkomst getekend met Worldfavor, een bedrijf dat zich volledig inzet voor duurzame transformatie van bedrijven. Dit partnership is bedoeld om Nilörn’s digitale platform, Nilörn:CONNECT, compleet te maken. Dit zal het aanbod aan klanten verbeteren en de reis naar het ‘Digital Product Passport’ beter ondersteunen.

Deze samenwerking tussen Nilörn en Worldfavor is gebaseerd op hun gedeelde toewijding aan het creëren van een efficiënte, digitale oplossing voor de toeleveringsketens van de mode-industrie. Samen willen Nilörn en Worldfavor de industriestandaarden verleggen door de diepgaande industrie-kennis van Nilörn te combineren met de expertise van Worldfavor op het gebied van technologie en duurzame ontwikkeling.

Verschillende oplossingen zullen worden aangeboden, van RFID-technologie tot data gedreven supply chain management. De oplossingen zullen bedrijven helpen te voldoen aan de huidige en toekomstige wetgeving rondom duurzaamheid, waarbij het ‘Digital Product Passport’ voorop staat.

Lees ook
Duurzame transformatie: Crayon en IBM behalen eerste Envizi overwinning in Benelux

Duurzame transformatie: Crayon en IBM behalen eerste Envizi overwinning in Benelux

Crayon en IBM hebben samen de eerste IBM ESG Envizi opdracht in de Benelux binnengehaald bij een groot internationaal netwerk van accountants-, belasting-, consulting- en consultansykantoren die professionele diensten leveren.

Johnson Controls en VAIBS werken samen aan video-AI-analytics voor securitysystemen

Johnson Controls en VAIBS werken samen aan video-AI-analytics voor securitysystemen

Johnson Controls verreikt haar productportfolio met het video-AI-analyticsplatform, Vaidio, van VAIBS. Johnson Controls breidt hiermee zijn aanbod in securitysystemen voor slimme gebouwen uit in de Benelux en Scandinavië.

Verizon Connect breidt Reveal EV Platform uit naar Europa

Verizon Connect breidt Reveal EV Platform uit naar Europa

Verizon Connect kondigt de Europese uitbreiding van Reveal EV-mogelijkheden aan en de nieuwe Electric Vehicle Suitablility Tool. Deze tool laat klanten zien hoe ze geld besparen en tegelijkertijd hun duurzaamheidsdoelstellingen behalen door het overstappen op elektrische voertuigen (EV).