Nilörn tekent samenwerkingsovereenkomst met Worldfavor

WorldFavor

Nilörn heeft recent een samenwerkingsovereenkomst getekend met Worldfavor, een bedrijf dat zich volledig inzet voor duurzame transformatie van bedrijven. Dit partnership is bedoeld om Nilörn’s digitale platform, Nilörn:CONNECT, compleet te maken. Dit zal het aanbod aan klanten verbeteren en de reis naar het ‘Digital Product Passport’ beter ondersteunen.

Deze samenwerking tussen Nilörn en Worldfavor is gebaseerd op hun gedeelde toewijding aan het creëren van een efficiënte, digitale oplossing voor de toeleveringsketens van de mode-industrie. Samen willen Nilörn en Worldfavor de industriestandaarden verleggen door de diepgaande industrie-kennis van Nilörn te combineren met de expertise van Worldfavor op het gebied van technologie en duurzame ontwikkeling.

Verschillende oplossingen zullen worden aangeboden, van RFID-technologie tot data gedreven supply chain management. De oplossingen zullen bedrijven helpen te voldoen aan de huidige en toekomstige wetgeving rondom duurzaamheid, waarbij het ‘Digital Product Passport’ voorop staat.

Lees ook
Verizon Connect breidt Reveal EV Platform uit naar Europa

Verizon Connect breidt Reveal EV Platform uit naar Europa

Verizon Connect kondigt de Europese uitbreiding van Reveal EV-mogelijkheden aan en de nieuwe Electric Vehicle Suitablility Tool. Deze tool laat klanten zien hoe ze geld besparen en tegelijkertijd hun duurzaamheidsdoelstellingen behalen door het overstappen op elektrische voertuigen (EV).

Hexaware breidt samenwerking uit met softwareleverancier finova

Hexaware breidt samenwerking uit met softwareleverancier finova

Hexaware werkt al drie jaar met finova samen en wordt nu de onafhankelijke implementatiepartner van finova's platforms voor het verstrekken en beheren van hypotheken en gerelateerde services.

IB Data gaat groei versnellen met investering van Brink Software en ECFG

IB Data gaat groei versnellen met investering van Brink Software en ECFG

Brink Software en ECFG (via haar investeringsfonds ECFG Ventures III) investeren samen in de volgende groeifase van IB Data. Dat is de Nederlandse en Belgische marktleider in het leveren van product- en prijsinformatie van bouwproducten. Voor Brink Software voegt de IB database, met informatie over ruim 250 assortimenten, belangrijke waarde toe aa1