Ford kiest voor Rockwell Automation

Rockwell_Automation_300250

Rockwell Automation,  's werelds grootste bedrijf dat zich toelegt op industriële automatisering en digitale transformatie, gaat Ford Motor Company ondersteunen bij de ontwikkeling van elektrische voertuigen. In drie fabrieken in Noord-Amerika zullen de oplossingen en producten van Rockwell gebruikt worden bij het ontwerpen en assembleren van de EV’s. Daardoor kan Ford sneller inspelen op de stijgende vraag naar voertuigen die zijn uitgerust met een stekker.
 
"We intensiveren de samenwerking met Ford om elektrische voertuigen van wereldklasse te bouwen. Het is een nieuwe stap in onze lange samenwerking, die al 75 jaar bestaat”, benadrukt Blake Moret, CEO van Rockwell Automation. “We kijken ernaar uit om de komende jaren zeer nauw samen te werken met elkaar. Niet alleen om een bijdrage te leveren aan het verder verbeteren van de bedrijfsresultaten van Ford, maar ook om het bedrijf te helpen bij de doelstelling om uit te groeien tot marktleider op het gebied van elektrische voertuigen.”
 
“We zijn vereerd deel uit te maken van de reis van Ford om de uitrol van elektrische auto’s naar klanten te versnellen”, zegt Jane Barr, vice-president Global Industry Accounts bij Rockwell Automation. "Onze open systeembenadering zorgt ervoor dat de productie van elektrische voertuigen in overeenstemming is met de nieuwste industrienormen, voorschriften en verwachtingen van de klant."
 
De producten en diensten van Rockwell zullen worden gebruikt in de productiecomplexen van Ford in Oakville (Canada), Blue Oval City (Tennessee) en Avon Lake (Ohio). Klik hier voor meer informatie over het programma voor elektrische voertuigen van Rockwell.
Lees ook
Districomm BV neemt compleet IT-portfolio over van Vakbladen.com

Districomm BV neemt compleet IT-portfolio over van Vakbladen.com

Districomm BV, uitgever van onder meer TBM en ITchannelPRO, heeft met Vakbladen.com uit Den Haag overeenstemming bereikt over de overname van haar portfolio IT-bladen, met titels als DatacenterWorks, Infosecurity Magazine en CloudWorks.

Actacom sluit zich aan bij Total Specific Hosting

Actacom sluit zich aan bij Total Specific Hosting

Actacom Nederland B.V. (“Actacom”) wordt onderdeel van Total Specific Hosting B.V. (“TSH”), de leidende groep samenwerkende Nederlandse IT-outsourcing bedrijven. Door aan te sluiten bij TSH krijgt Actacom toegang tot kennis en permanent kapitaal om haar dienstverlening in de onderwijs- en bibliothekenmarkt verder uit te bre1

Airbus en Dassault Systèmes gaan strategische samenwerking aan

Airbus en Dassault Systèmes gaan strategische samenwerking aan

Vliegtuigfabrikant versnelt digitale transformatie met 3DEXPERIENCE-platform Airbus en Dassault Systèmes zijn een samenwerking aangegaan voor het implementeren van driedimensionale ontwerp-, engineering-, manufacturing-, simulatie- en intelligence-applicaties. Hiertoe hebben beide concerns een overeenkomst getekend. De samenwerking heeft een loopt1