Enphase Energy en Gaslicht.com installeren meer IQ micro-omvormers in Nederland

enphase-energy-660440

Enphase Energy, Inc., een wereldwijde speler in technologie voor energiebeheer en 's werelds grootste leverancier van op micro-omvormer gebaseerde zonne- en batterijsystemen, maakt bekend dat Gaslicht.com, een toonaangevend Nederlands energieplatform en onderdeel van de Bencom Group, een toename ziet in de installatie van residentiële zonne-energiesystemen aangedreven door de Enphase IQ7 Microinverters. Het energieplatform van Gaslicht.com groeit sterk met meer dan 20% op jaarbasis.

 
De website van Gaslicht.com heeft meer dan vijf miljoen unieke bezoekers per jaar. Consumenten in Nederland hebben steeds meer interesse in Enphase IQ micro-omvormers nu de stijgende energiekosten hen overtuigt om over te stappen op betrouwbare, efficiënte en veilige zonne-energieoplossingen. 75% van de klanten van Gaslicht.com hebben het afgelopen jaar gekozen voor Enphase micro-omvormers voor hun zonnesystemen. Het bedrijf vergelijkt onafhankelijk energieleveranciers en zonnesystemen voor woningen, zodat huiseigenaren betere en makkelijkere keuzes kunnen maken. Gaslicht.com wil consumenten, instanties en bedrijven informeren over de diensten en tarieven van Nederlandse energieleveranciers en huiseigenaren bewust maken van de voordelen van duurzame energie.  
 
“Huiseigenaren in heel Nederland zoeken steeds vaker manieren waarop ze energiezekerheid en -onafhankelijkheid kunnen creëren door hun eigen duurzame energie op te wekken”, aldus Ben Woldring, CEO van Bencom Group. “We zien een groeiende vraag naar Enphase micro-omvormers bij onze klanten in Nederland. Dit komt omdat Enphase al jarenlang bewijst maximale productie van zonne-energie te garanderen. Hiermee helpt het bedrijf huiseigenaren om energie te besparen.”
 
De IQ7, IQ7+, en IQ7A Microinverters maken gebruik van de unieke software-gedefinieerde architectuur en halfgeleiderintegratie van Enphase. Hierdoor bieden ze uitstekende betrouwbaarheid en schaalvoordelen. Enphase micro-omvormers ondergaan een streng betrouwbaarheids- en kwaliteitstestprogramma met in totaal meer dan een miljoen uur cumulatieve inschakeltests. Dit garandeert uitzonderlijke prestaties bij hitte, hoge vochtigheid, zoute lucht en extreme kou. Enphase micro-omvormers zijn ontworpen voor een lange levensduur en hebben in de Europese Unie een garantie van 25 jaar.  
 
Enphase micro-omvormersystemen zijn geïntegreerd met de IQ Gateway. Wanneer aangesloten op het internet, verbindt deze een zonnesysteem van Enphase met het Enphase App monitoring-platform. Hierdoor kan de energie per paneel worden gemonitord en inzicht worden verkregen in werking en onderhoud.
 
"Bij Enphase streven we ernaar de beste zonnetechnologieën te onwikkelen die een duurzamer leven voor huiseigenaren mogelijk maken", zegt Dave Ranhoff, chief commercial officer bij Enphase Energy. "De toenemende installaties van onze micro-omvormers bij Gaslicht.com bewijzen dat onze producten uitstekende prestaties, duurzaamheid en veiligheid bieden. Daarbij zijn we erg onder de indruk van de innovatieve aanpak van Gaslicht.com om consumenten te bereiken via een digitaal platform dat zich richt op een breed publiek en toch een gepersonaliseerd aanbod aan zijn klanten biedt."
 
Meer informatie over Enphase Energy in Nederland is hier te vinden.
 
Meer informatie over Gaslicht.com is hier beschikbaar.
Lees ook
Delftse studenten behalen 9e plek in internationale duurzame AI competitie

Delftse studenten behalen 9e plek in internationale duurzame AI competitie

TU Delft Dream Team Epoch heeft de negende plek behaald in de CityLearn Challenge 2022, een artificial intelligence (AI) competitie. De studenten van de TU Delft hebben een nieuw AI algoritme ontwikkeld dat bijdraagt aan betere en slimmere energiesystemen, in een strijd met 110 andere teams van over de hele wereld, waaronder Microsoft. Zo zet het1