Duurzame transformatie: Crayon en IBM behalen eerste Envizi overwinning in Benelux

Crayon-280210.png

Crayon en IBM hebben samen de eerste IBM ESG Envizi opdracht in de Benelux binnengehaald bij een groot internationaal netwerk van accountants-, belasting-, consulting- en consultansykantoren die professionele diensten leveren.

IBM Envizi: de uitgebreide ESG-rapportageoplossing

IBM Envizi is een geavanceerde SaaS ESG-rapportagesoftware die is ontworpen voor het stroomlijnen van de verzameling, het beheer en de analyse van milieu-, sociale- en bestuurlijke (ESG) gegevens. Envizi is uitgerust met intuïtieve dashboards en rapportagesjablonen. Ook vermindert het de rapportagetijd en -kosten voor organisaties aanzienlijk, terwijl het bruikbare inzichten biedt voor het stimuleren van duurzaamheidsinitiatieven.

“Duurzaamheid is verankerd in ons bedrijfsmodel omdat wij een cloudgebaseerd bedrijf zijn dat onze klanten en partners helpt met optimaliseren,” zegt Crayon CEO Melissa Mulholland. Envizi vereenvoudigt het hele proces van het vastleggen, toepassen en beheren van ESG-gegevens. Van gegevensverzameling tot analyse en rapportage, Envizi biedt organisaties een naadloze ervaring voor het efficiënt doorlopen van duurzaamheidstrajecten.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Uitgebreide data en analyses: Envizi biedt uitgebreide software voor het verzamelen, beheren en afleiden van inzichten op basis van duurzaamheidsdata, waaronder berekeningen van broeikasgassen.
  • Datagedreven inzichten: versnel decarbonisatie-inspannigen en stimuleer duurzame bedrijfspraktijken met de actiegerichte inzichten van Envizi.
  • Ondersteuning voor regelgevende compliance: anticipeer toekomstige veranderingen in de regelgeving, zoals de EU Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Organisaties kunnen Envizi inzetten voor het stroomlijnen van rapportages en informatieverstrekking. Zo voldoen ze aan de wettelijke vereisten.

 

Crayon's toegevoegde waarde aan Envizi

Crayon’s bedrijfsvisie luidt: 'Wij geloven in de kracht van technologie om het grotere goed te stimuleren,' en dat ligt in de kern van alles wat zij doen. Duurzaamheid ligt aan de basis van Crayon’s bedrijfsstrategie. Zij ondersteunen bedrijven bij iedere stap van het digitale transformatieproces en faciliteren daarbij de overgang van servers op locatie naar de milieuvriendelijkere, veiligere en efficiëntere cloud. Ook gebruiken ze innovaties voor het stimuleren van duurzamere oplossingen, zoals het ontwikkelen van duurzaam licentiebeheer en het aanbieden van diensten waarmee bedrijven hun CO2-uitstoot kunnen beheersen.

Klik hier voor het nieuwe ESG-rapport.

Lees ook
Verizon Connect breidt Reveal EV Platform uit naar Europa

Verizon Connect breidt Reveal EV Platform uit naar Europa

Verizon Connect kondigt de Europese uitbreiding van Reveal EV-mogelijkheden aan en de nieuwe Electric Vehicle Suitablility Tool. Deze tool laat klanten zien hoe ze geld besparen en tegelijkertijd hun duurzaamheidsdoelstellingen behalen door het overstappen op elektrische voertuigen (EV).

Nilörn tekent samenwerkingsovereenkomst met Worldfavor

Nilörn tekent samenwerkingsovereenkomst met Worldfavor

Nilörn heeft recent een samenwerkingsovereenkomst getekend met Worldfavor, een bedrijf dat zich volledig inzet voor duurzame transformatie van bedrijven. Dit partnership is bedoeld om Nilörn’s digitale platform, Nilörn:CONNECT, compleet te maken. Dit zal het aanbod aan klanten verbeteren en de reis naar het ‘Digital Product Passport’ beter onderst1

Onderzoek SAP CFO’s staan bij duurzaamheid aan de zijlijn

Onderzoek SAP CFO’s staan bij duurzaamheid aan de zijlijn

Nederlandse leidinggevenden nemen concrete actie voor duurzaamheid, maar er zijn nog obstakels voor langetermijnsucces. Gebrek aan financiering is daarbij de grootste zorg. Dat is de belangrijkste conclusie voor Nederland uit de Environmental Sustainability Study 2023 (Wave 3). Dit onderzoek van SAP analyseerde de houding en het gedrag van bedrijv1