Crayon fuseert met Sequint

Crayon-280210.png

Crayon, het wereldwijde full-service adviesbureau voor digitale transformatie, fuseert met Sequint, expert op het gebied van software licenties. Sequint was sinds de overname in 2019 al onderdeel van de Crayon Group. De fusie betekent dat alle activiteiten van Sequint voortaan onder de Crayon-naam worden geleverd. Hiermee zorgt Crayon voor een uniforme merkbeleving, zowel via het directe als indirecte kanaal. 

Sequint, gevestigd in Capelle aan den IJssel, begon in 1999 als reseller van tools voor software development. Het bedrijf bedient een partnerkanaal dat IT-oplossingen biedt voor middelgrote bedrijven en softwareontwikkelaars. De partners hebben veel technische IT-kennis, maar vragen vaak aanvullende kennis over softwarelicenties en cloudvraagstukken. Sequint zet zijn expertise in om extra kennis en toegevoegde waarde te leveren voor deze partners.  
 
Crayon is een toonaangevend IT-adviesbureau op het gebied van software en digitale transformatie. Met unieke IP-tools en deskundige medewerkers helpt Crayon zijn klanten om de ROI van complexe investeringen in softwaretechnologie te optimaliseren. Crayon heeft uitgebreide ervaring op het gebied van software licenties, digital engineering, predictive analytics en data en AI, waarbij het bedrijf klanten helpt tijdens het gehele proces van digitale transformatie. 
 
Vanaf 1 februari 2024 zullen alle huidige klanten van Sequint officieel zijn toegetreden tot het klantenbestand van Crayon. In de komende maanden worden klanten in diverse fases geïnformeerd en eventueel begeleid bij de overgang naar de nieuwe situatie. Het grote voordeel voor de huidige klanten van Sequint is dat zij straks eenvoudiger toegang hebben tot andere toonaangevende diensten van Crayon. 
 
“We zijn zeer enthousiast over de impact die deze fusie heeft op onze klanten en medewerkers. Crayon maakt een snelle groei door en deze fusie zorgt ervoor dat we de markt in zijn geheel beter kunnen voorzien van innovatieve IT-diensten. We zien veel synergie tussen het aanbod van beide bedrijven en verwachten dat we onze klanten nog beter kunnen helpen bij het kiezen en implementeren van de beste oplossingen voor al hun zakelijke uitdagingen”, aldus Elwin Sterk, Channel Lead bij Crayon Benelux. 
 
Meer informatie over het innovatieve aanbod van Crayon is hier beschikbaar. 
 
Lees ook
Overname CyGlass biedt WatchGuard AI-gebaseerde   detectie en response

Overname CyGlass biedt WatchGuard AI-gebaseerde  detectie en response

WatchGuard Technologies kondigt de overname aan van CyGlass Technology Services. CyGlass is een toonaangevende leverancier van cloud- en netwerkgebaseerde oplossingen voor detectie van en respons op dreigingen. Organisaties kunnen hiermee risico's identificeren, bedreigingen stoppen en compliance waarborgen.

Leverancier van spoorweg ERP-software RailCube vindt strategische partner in Main Capital Partners

Leverancier van spoorweg ERP-software RailCube vindt strategische partner in Main Capital Partners

RailCube, leverancier van innovatieve softwareoplossingen voor spoorwegondernemingen, kondigt een meerderheidsinvestering aan door strategische software-investeerder Main Capital Partners ("Main").

Johnson Controls breidt aanbod industriële warmtepompen uit met overname van Hybrid Energy

Johnson Controls breidt aanbod industriële warmtepompen uit met overname van Hybrid Energy

Johnson Controls, de wereldleider voor slimme, gezonde en duurzame gebouwen, neemt Hybrid Energy AS over. Dat is een leverancier van beheeroplossingen voor energie met een hoge temperatuur, waarbij de focus ligt op warmtepompen voor districtsverwarming en industriële processen. De unieke technologie van Hybrid Energy zal nieuwe, kosteneffectieve oplossingen...