Atlona verbetert Unified Communications-ervaringen voor cloud- of webgebaseerde videoconferencing met USB/Bluetooth-luidspreker

AT-CAP-SP100-VIEW2-BLUETOOTH-AND-PHONE-ON-VOL-640

 

Atlona introduceert het eerste product in de nieuwe Captivate™ serie van hoge kwaliteit oplossingen voor videoconferencing. DeAT-CAP-SP100 is een USB en Bluetooth® speakerphone die ontworpen is voor gebruik met de meest gangbare conferentie- en Unified Communications (UC) platforms, waaronder Zoom®, Microsoft® Teams®, Cisco® Webex®, GoToMeeting® en tal van andere.

Atlona's CAP-SP100 biedt een microfoon en luidspreker in een elegante behuizing die geschikt is voor vergaderruimten en voor management- en thuiskantooromgevingen. De speakerphone biedt 360-graden dekking om stemmen op te vangen binnen een straal van maximaal vijf meter. De zesvoudige microfoonarray zorgt voor een scherpe ontvangst van het geluid en onderdrukt achtergrondgeluiden, zodat individuele deelnemers duidelijk te horen zijn. Geavanceerde akoestische echodemping en ruisonderdrukking verbeteren de spraakverstaanbaarheid nog verder door ongewenste geluiden te elimineren. 

De CAP-SP100 luidsprekertelefoon is een ideale aanvulling op Atlona's HDVS-CAM PTZ-camera's en de Omega™-oplossingen voor switching, uitbreiding en videoverwerking voor uiteenlopende vergaderruimten. Samen bieden ze USB- en AV-uitbreiding, en vormen zo een robuuste oplossing van één leverancier voor kleine en middelgrote ruimten die gebruikmaken van computergestuurde vergaderingen. 

“Het kiezen van audio- en videotoestellen voor soft codec videoconferencing zou eenvoudig moeten zijn, maar met meerdere USB-standaarden en AV-signaalformaten kunnen er compatibiliteitsproblemen ontstaan tussen toestellen van verschillende leveranciers en andere AV-onderdelen," zegt Paul Krizan, productmanager - Networked AV and Audio, Atlona. "De CAP-SP100 is een fantastische speakerphone op zichzelf, maar integreert ook naadloos met de HDVS-CAM en Omega-serie om geoptimaliseerde, frustratievrije UC-ervaringen mogelijk te maken. Systeemintegratoren en eindgebruikers kunnen nu bij Atlona terecht voor alle USB-audio/video en distributiecomponenten, wat het systeemontwerp en de bestellingen vereenvoudigt en tegelijkertijd de interoperabiliteit garandeert."

Dankzij de USB-, Bluetooth- en analoge aansluitmogelijkheden is de CAP-SP100 compatibel met een breed scala aan computers en mobiele apparaten. De interne batterij laat de CAP-SP100 toe om tot acht uur zonder stroomaansluiting te werken en kan draadloos of via USB worden opgeladen. De knoppen op het duurzame en aantrekkelijke metalen chassis bieden handige bedieningsmogelijkheden direct op het apparaat, terwijl LED's de audiostatus en het batterijniveau aangeven.

Voor grotere vergaderruimten kunnen twee CAP-SP100 speakerphones met een cascadekabel worden verbonden en samen voor extra dekking zorgen. Met een optionele bevestiging kan de unit veilig op een plat oppervlak zoals een tafel of bureau worden bevestigd om misbruik en diefstal te voorkomen. De CAP-SP100 is verkrijgbaar via Atlona's wereldwijde netwerk van erkende distributiepartners. 

 

Ga voor meer informatie naar https://atlona.com/product/at-cap-sp100.

Meer over
Lees ook
Theuws Techniek eerste Panduit Certified Atlona Advanced Partner in EMEA

Theuws Techniek eerste Panduit Certified Atlona Advanced Partner in EMEA

Theuws Techniek is de eerste Panduit Certified Atlona Advanced Partner (CAAP) in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Met deze certificering speelt het installatiebedrijf in op de snelgroeiende vraag naar oplossingen voor videovergaderingen, als gevolg van het toenemende thuiswerken. Atlona is een bedrijf van netwerkleverancier Panduit.

Zoom kondigt lancering van Zoom Events platform aan

Zoom kondigt lancering van Zoom Events platform aan

Zoom Video Communications, Inc. lanceert deze zomer Zoom Events, een alles-in-één-platform voor virtuele evenementen en conferenties. Met dit nieuwe platform kunnen organisatoren van evenementen besloten of openbare live-events organiseren. Ongeacht het aantal bezoekers en inclusief de mogelijkheid voor kaartverkoop. Zoom Events combineert de betrouwbaarheid...