Ford kiest voor Rockwell Automation

Rockwell_Automation_300250

Rockwell Automation,  's werelds grootste bedrijf dat zich toelegt op industriële automatisering en digitale transformatie, gaat Ford Motor Company ondersteunen bij de ontwikkeling van elektrische voertuigen. In drie fabrieken in Noord-Amerika zullen de oplossingen en producten van Rockwell gebruikt worden bij het ontwerpen en assembleren van de EV’s. Daardoor kan Ford sneller inspelen op de stijgende vraag naar voertuigen die zijn uitgerust met een stekker.
 
"We intensiveren de samenwerking met Ford om elektrische voertuigen van wereldklasse te bouwen. Het is een nieuwe stap in onze lange samenwerking, die al 75 jaar bestaat”, benadrukt Blake Moret, CEO van Rockwell Automation. “We kijken ernaar uit om de komende jaren zeer nauw samen te werken met elkaar. Niet alleen om een bijdrage te leveren aan het verder verbeteren van de bedrijfsresultaten van Ford, maar ook om het bedrijf te helpen bij de doelstelling om uit te groeien tot marktleider op het gebied van elektrische voertuigen.”
 
“We zijn vereerd deel uit te maken van de reis van Ford om de uitrol van elektrische auto’s naar klanten te versnellen”, zegt Jane Barr, vice-president Global Industry Accounts bij Rockwell Automation. "Onze open systeembenadering zorgt ervoor dat de productie van elektrische voertuigen in overeenstemming is met de nieuwste industrienormen, voorschriften en verwachtingen van de klant."
 
De producten en diensten van Rockwell zullen worden gebruikt in de productiecomplexen van Ford in Oakville (Canada), Blue Oval City (Tennessee) en Avon Lake (Ohio). Klik hier voor meer informatie over het programma voor elektrische voertuigen van Rockwell.
Lees ook
Nilörn tekent samenwerkingsovereenkomst met Worldfavor

Nilörn tekent samenwerkingsovereenkomst met Worldfavor

Nilörn heeft recent een samenwerkingsovereenkomst getekend met Worldfavor, een bedrijf dat zich volledig inzet voor duurzame transformatie van bedrijven. Dit partnership is bedoeld om Nilörn’s digitale platform, Nilörn:CONNECT, compleet te maken. Dit zal het aanbod aan klanten verbeteren en de reis naar het ‘Digital Product Passport’ beter ondersteunen.

Hexaware breidt samenwerking uit met softwareleverancier finova

Hexaware breidt samenwerking uit met softwareleverancier finova

Hexaware werkt al drie jaar met finova samen en wordt nu de onafhankelijke implementatiepartner van finova's platforms voor het verstrekken en beheren van hypotheken en gerelateerde services.

IB Data gaat groei versnellen met investering van Brink Software en ECFG

IB Data gaat groei versnellen met investering van Brink Software en ECFG

Brink Software en ECFG (via haar investeringsfonds ECFG Ventures III) investeren samen in de volgende groeifase van IB Data. Dat is de Nederlandse en Belgische marktleider in het leveren van product- en prijsinformatie van bouwproducten. Voor Brink Software voegt de IB database, met informatie over ruim 250 assortimenten, belangrijke waarde toe aan...