Ford kiest voor Rockwell Automation

Rockwell_Automation_300250

Rockwell Automation,  's werelds grootste bedrijf dat zich toelegt op industriële automatisering en digitale transformatie, gaat Ford Motor Company ondersteunen bij de ontwikkeling van elektrische voertuigen. In drie fabrieken in Noord-Amerika zullen de oplossingen en producten van Rockwell gebruikt worden bij het ontwerpen en assembleren van de EV’s. Daardoor kan Ford sneller inspelen op de stijgende vraag naar voertuigen die zijn uitgerust met een stekker.
 
"We intensiveren de samenwerking met Ford om elektrische voertuigen van wereldklasse te bouwen. Het is een nieuwe stap in onze lange samenwerking, die al 75 jaar bestaat”, benadrukt Blake Moret, CEO van Rockwell Automation. “We kijken ernaar uit om de komende jaren zeer nauw samen te werken met elkaar. Niet alleen om een bijdrage te leveren aan het verder verbeteren van de bedrijfsresultaten van Ford, maar ook om het bedrijf te helpen bij de doelstelling om uit te groeien tot marktleider op het gebied van elektrische voertuigen.”
 
“We zijn vereerd deel uit te maken van de reis van Ford om de uitrol van elektrische auto’s naar klanten te versnellen”, zegt Jane Barr, vice-president Global Industry Accounts bij Rockwell Automation. "Onze open systeembenadering zorgt ervoor dat de productie van elektrische voertuigen in overeenstemming is met de nieuwste industrienormen, voorschriften en verwachtingen van de klant."
 
De producten en diensten van Rockwell zullen worden gebruikt in de productiecomplexen van Ford in Oakville (Canada), Blue Oval City (Tennessee) en Avon Lake (Ohio). Klik hier voor meer informatie over het programma voor elektrische voertuigen van Rockwell.
Lees ook
Flexport en Shopify lanceren app om wereldwijde handel makkelijker te maken

Flexport en Shopify lanceren app om wereldwijde handel makkelijker te maken

Flexport, het platform voor wereldwijde logistiek, lanceert de Flexport App op Shopify. Dit is een geïntegreerde alles-in-één-oplossing waarmee het midden- en kleinbedrijf (mkb) internationaal verder kan groeien. De app is de eerste stap in de samenwerking van Flexport met Shopify om het mkb te voorzien van de technologie en tools die ze nodig hebben...

rb2 en SCAPE bundelen krachten als start van nieuwe bureaugroep

rb2 en SCAPE bundelen krachten als start van nieuwe bureaugroep

rb2 en SCAPE bundelden al een aantal jaren hun technische, strategische en commerciële krachten en hebben besloten deze samenwerking verder te intensiveren. Dit is voor hen de eerste stap in een grotere ambitie om een bureaugroep op te bouwen, waarin development centraal staat en de klant actief ondersteund wordt bij vraagstukken op het gebied van e-commerce,...

De impact van hyperautomatisering

De impact van hyperautomatisering

De term "hyperautomatisering" werd onlangs door Gartner omschreven als "de toekomst van Enterprise Computing". De term hyperautomatisering verwijst naar het zoveel mogelijk identificeren, beoordelen en automatiseren IT- en bedrijfsprocessen. In Nederland is de term vaker gebruikt in gesprekken over robotic process automation.