EPOS kondigt de lancering aan van de IMPACT 5000T-reeks

impact-5000t---woman-using-headset-on-the-call.jpg

EPOS kondigt de lancering aan van de IMPACT 5000T-reeks, een flexibele draadloze DECT-headset die voldoet aan de specificaties van Microsoft Teams Open Office. Deze headset staat garant voor superieur geluid, zelfs in lawaaiige kantoren. 

Een superieure gebruikerservaring

Moderne professionals moeten doeltreffend kunnen communiceren en samenwerken in zogenaamde Open Office-omgevingen, zowel op kantoor als thuis. De IMPACT 5000T is gebaseerd op de EPOS BrainAdapt-technologie, en zorgt ervoor dat de gebruiker langer geconcentreerd blijft en zijn productiviteit ziet toenemen.

Gecertificeerd voor Microsoft Teams, zorgen de IMPACT 5000T Series en IMPACT SDW D1 USB (DECT Dongle) voor een hoogwaardige gebruikerservaring. Een speciale Teams-knop roept Teams op en laat toe om met één klik te reageren op inkomende meldingen. Het discrete LED-lampje geeft aan wanneer er een nieuw bericht is, een oproep gemist werd of een nieuwe vergadering begint. 

Superieure spraakkwaliteit, maximaal comfort en absolute flexibiliteit

Wie in een drukke kantooromgeving werkt, kan het zich niet veroorloven dat ongewenste omgevingsgeluiden en stemmen van collega’s hun gesprekken verstoren. Met superbreedbandgeluid en een geavanceerd ruisonderdrukkingssysteem met twee microfoons garandeert de IMPACT 5000T kristalheldere gesprekken.

De IMPACT 5000T is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de moderne kantoorwerker, met plug-and-play functionaliteit, drievoudige connectiviteit met computer, bureau en mobiele telefoon en een draadloos bereik tot 180 meter, waardoor gebruikers flexibel kunnen bewegen binnen het kantoor. Dankzij de zachte kunstlederen oorkussens en flexibele draagstijlen kan de headset de hele dag door comfortabel worden gedragen. 

Houd gesprekken veilig  

De steeds groeiende trend naar meer flexibiliteit en mobiliteit op kantoor heeft enorme voordelen voor de productiviteit, samenwerking en klantenservice. Zoals bij alle communicatietechnologie is beveiliging echter een primaire zorg. Protected Pairing, 128-bits authenticatie en DECT Security-certificering bieden een hoge mate van veiligheid tegen onbevoegde toegang door derden. Dit zorgt ervoor dat gesprekken echt privé zijn en beschermd tegen inbreuken op de beveiliging. 

“De IMPACT 5000T is uitvoerig getest om te voldoen aan de specificaties van Open Office”, zegt Theis Mørk, Vice President, Global Product Management bij EPOS. “Deze nieuwe toevoeging aan de IMPACT 5000-serie biedt moderne professionals een flexibele headset-oplossing die een naadloze eindgebruikerservaring biedt in elke omgeving.'' 

Via deze link vind je meer informatie over de EPOS IMPACT 5000T-reeks. 

De basisprijs van de IMPACT 5000T bedraagt 365 euro (voor de modellen met één oorschelp) en 474 euro (voor de stereoversies). Aangezien dit product bestemd is voor een zakelijk publiek, is de btw in deze prijs niet inbegrepen.

Meer over
Lees ook
Rinkel lanceert ‘AI insights’

Rinkel lanceert ‘AI insights’

Met de introductie van AI insights maakt Rinkel AI toegankelijk voor het midden- en kleinbedrijf door het bieden van een uitgebreide AI-speech-to-text toepassing, die automatisch samenvattingen schrijft, telefoongesprekken analyseert en het sentiment van het gesprek bepaalt.

Alcatel-Lucent Enterprise AH80 Bluetooth Headset

Alcatel-Lucent Enterprise AH80 Bluetooth Headset

De Alcatel-Lucent Enterprise AH80 Bluetooth headset is een high-end headset ontworpen voor zakelijke professionals om gefocust en productief te blijven, zelfs in rumoerige, open kantooromgevingen.

Avaya maakt behoud van on-premise-systemen mogelijk met hybrid cloud-oplossingen

Avaya maakt behoud van on-premise-systemen mogelijk met hybrid cloud-oplossingen

Avaya, leider in oplossingen om communicatie en samenwerking te verbeteren en te vereenvoudigen, biedt klanten vanaf nu hybrid cloud-implementaties. Hiermee kunnen bedrijven hun on-premise-systemen aanpassen zodat ze mee kunnen in de technologische innovatie, zonder dat dit tot enige bedrijfsonderbreking leidt.