ChatGPT Certified gebruikers- en developerscertificeringen

AI

ChatGPT, de revolutionaire taalmodeltechnologie, heeft ons digitale landschap het afgelopen jaar getransformeerd. Nu gaat ChatGPT een stap verder met de introductie van de officiële ChatGPT Certified gebruikers- en developerscertificeringen.

Waarom ChatGPT Certified?

De groeiende impact van ChatGPT vereist meer dan enkel gebruik; het is essentieel om er het maximale uit te halen. ChatGPT Certified biedt drie certificeringsniveaus voor gebruikers (Certified Practitioner, Professional en Expert) en drie niveaus voor developers (Certified Developer A, B, en C).

Hoe werkt het?

Het certificeringsproces begint met een kick-off sessie, gevolgd door een online kennisexamen en een praktijkbeoordeling met minimaal 20 ChatGPT-opdrachten. Bij succes ontvangen deelnemers een wereldwijd erkend certificaat.

Voorbereidingstrainingen zijn beschikbaar voor deelnemers, hoewel niet verplicht. Deze live online sessies bieden een uitstekende voorbereiding op het examen en de praktijkbeoordeling, die beide wereldwijd erkend worden.

Voor wie is het?

Van beginners tot experts, ChatGPT Certified biedt certificeringen voor gebruikers op alle niveaus en beoordeelt developers op drie verschillende niveaus. Organisaties kunnen ook een ChatGPT Certified Company-certificering aanvragen.

Wat levert het op?

De certificering biedt inzicht in huidig ChatGPT-gebruik, erkende certificering, en een exclusieve toegang tot een wereldwijde community van gecertificeerde gebruikers. Na certificering kunnen deelnemers deelnemen aan wekelijkse Sharing Knowledge bijeenkomsten.

Aanmelden

Individuele deelnemers kunnen zich inschrijven op de website chatgptcertified.org. Organisaties kunnen een offerte op maat aanvragen via dezelfde website.