Skip to content

Stripe lanceert pitching guide voor startups

Pitchen is een belangrijke kunst voor start-ups. Regelmatig presenteren startende ondernemers hun business-concepten en -plannen aan investeerders en klanten, om die ervan te overtuigen in hun start-up te investeren of om hun dienst of producten uit te proberen.

Maar hoe zorg je ervoor dat je in slechts enkele minuten (of minder) indruk maakt met jouw idee?

Om ondernemers daarbij te helpen heeft Stripe een zogeheten ‘pitching guide’ samengesteld. De Stripe Atlas Pitching Guide biedt praktische tips en handvatten om overtuigend en pakkend te pitchen. De informatie in deze guide is gebaseerd op de inzichten die Stripe heeft verkregen via Stripe Atlas, dat ondernemers helpt bij het starten van een internetbedrijf in de VS.

De Stripe Atlas Pitching Guide is hier te vinden.

No comments yet

Leave a Reply

You may use basic HTML in your comments. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.