Homebyme maakt van woningen inrichten een 3D experience

Dassault

Softwareleverancier Dassault Systèmes introduceert Homebyme voor het ontwerpen en visualiseren van woninginrichtingen in 3D.

Homebyme is een webgebaseerde omgeving waarin mensen op intuïtieve wijze decoratie- en interieurideeën tot leven kunnen brengen, en deze in de virtuele wereld kunnen ervaren. Daarbij is het mogelijk gebruik te maken van bibliotheken met designmeubelen, stofferingen en andere woonaccessoires.

Personaliseren van woninginrichting

In lijn met het personaliseren van kleding, juwelen en andere consumentenproducten, biedt Homebyme een aantal webapplicaties voor het ontwerpen en visualiseren van woninginrichtingen. Daarmee kunnen mensen naar hartenlust experimenteren met interieurideeën, ter voorbereiding op de aanschaf van nieuwe meubels, of de herinrichting van hun woning. Alle beschikbare meubels en andere woonaccessoires zijn op basis van merk, type, kleur en stoffering te selecteren. Het is ook mogelijk ingerichte woonruimtes met verschillende vloer- en wandbekledingen fotorealistisch te visualiseren.

Ideeën delen en valideren

Gebruikers van Homebyme kunnen inrichtingsideeën en volledig uitgewerkte ontwerpen delen met vrienden, andere gebruikers en interieurprofessionals. Zij hebben de mogelijkheid contact te leggen en interactief samen te werken met architecten, interieurontwerpers en meubelleveranciers aan het eigen project. Tenslotte kunnen gebruikers elkaar adviseren binnen de online community en inspireren via een online galerie met gedeelde ideeën en projecten. Homebyme gebruikt de 3DVIA-applicaties van Dassault Systèmes. Meer informatie is te vinden op: https://home.by.me/en/