Skip to content

Hosted by True

Business & IT is een nieuwswebsite waar je het laatste nieuws kunt vinden over het kruisvlak tussen business, cloud & IT-management. Dagelijks bezoeken CIO’s, CTO’s en IT-managers het online vakblad om hun kennis over de branche en de ontwikkelingen up-to-date te houden. Naast nieuws en opinie is er ruimte voor events en het delen van expert content op het platform.

Piekverkeer opvangen

Regelmatig heeft Business & IT te maken met piekverkeer, waardoor het van cruciaal belang is om hosting goed in te regelen. Voorheen had Business & IT, wat onderdeel is van de digitale uitgever FenceWorks, te maken met trage serverlaadtijden en onvoldoende opschalingsmogelijkheden. Er werd besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe hostingprovider.

De criteria? Een persoonlijke benadering, korte lijntjes tussen de techneuten aan weerszijde, continuïteit van het webplatform en de flexibiliteit om snel servercapaciteit bij te schakelen als bezoekersaantallen bijschakelen.

Na een selectietraject kwam managed hosting provider True als gewenste provider uit de bus.

Altijd up-and-running

De experts van True zorgen dat de website van Business & IT altijd up-and-running is. Door constant te monitoren hoe de serveromgeving presteert, kunnen zij trends signaleren en proactief handelen wanneer servercapaciteit moet worden bijgeschakeld. Bij groei zijn snel nieuwe (virtuele) webservers bijgezet, wat ten goede komt voor de continuïteit van Business & IT.

Veilig & compliant

True onderneemt specifieke beveiligingsmaatregelen op netwerkniveau om de risico’s van een beveiligingslek te minimaliseren en beschikt daarnaast over ISO 27001, ISO 9001 en NEN 7510 certificaten.

Over managed hostingprovider True

True is een managed hostingprovider voor geoptimaliseerde web- en digitale werkplekomgevingen. Sinds 2000 is True op jacht om het digitale landschap van organisaties op de meest slimme manier in te richten, zodat (potentiële) klanten optimaal interacteren via het web en medewerkers altijd en overal veilig met bedrijfsapplicaties en -data werken. True faciliteert een uitgebreide tech-operatie die continu en proactief web- en digitale werkomgevingen van opdrachtgevers optimaliseert.

Meer informatie over de managed hosting diensten van True? Bezoek http://www.true.nl/managed-hosting of bel direct met één van onze hostingexperts op 0800-2358783.