Workfront introduceert Scenario Planner, voor bedrijfsbreed work management

Workfront Scenario Planner

Workfront, het work management platform voor ondernemingen, kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van Workfront Scenario Planner, een nieuwe toepassing die leidinggevenden in staat stelt verschillende work management-plannen naast elkaar op te stellen en te vergelijken, en er zeker van te zijn dat mensen en middelen effectief en resultaatgericht worden ingezet.

Voor het eerst in de geschiedenis, zet Workfront Scenario Planner het intellectuele kapitaal van ondernemingen en het werk van kenniswerkers op de eerste rang - van strategische planning tot de uitvoering ervan.

Scenario Planner stelt bedrijven in staat herhaaldelijk en voortdurend te plannen, dwars door de organisatie, afdelingen en werkgroepen heen en van hoog tot laag, met gebruikmaking van ´wat als´-scenario´s, om de beste planningsmogelijkheden te bepalen. Workfront’s intuïtief te gebruiken platform met toepassingen voor bedrijfsbreed work management, biedt planners eenvoudig veel nieuwe mogelijkheden:

 

  • Scenario´s aanmaken en vergelijken - Tegelijk verschillende scenario´s aanmaken en overzien; tegen elkaar afzetten en vergelijken, en; de inzet van mensen en middelen verdelen over de belangrijkste initiatieven.
  • Knelpunten in menskracht uitlichten - Het bepalen van beperkingen wat betreft kenniswerkers en middelen in de werkplanning.
  • Marsroutes bepalen - Het aanmaken en vergelijken van scenario´s; het mogelijk maken van samenwerking en overeenstemming; en de uitvoering daarvan.
  • Planning tot een continuproces maken - Scenario Planner doet recht aan de dynamiek van modern kenniswerk en maakt planning-op-afroep mogelijk, als in een continuproces, waar dat nu nog vast zit in kwartaalplannen of erger. Bedrijven, werkgroepen / teams en medewerkers kunnen plannen en opnieuw plannen, precies wat nodig is om het gezochte succes een duw in de rug te geven.

Workfront ontwikkelde Scenario Planner in samenwerking met grote bedrijven, om ook het work management van kenniswerk op het hoogste niveau te kunnen plannen en overzien. Bestaande planningsgereedschappen richten zich op het toekennen van financiële middelen en mensen. Scenario Planner stelt het werk zelf en de mensen die het doen centraal in het plan en in de planning.

 

 

Lees ook
SAP introduceert generatieve AI-functies voor ontwikkelaars

SAP introduceert generatieve AI-functies voor ontwikkelaars

SAP onthult innovaties in generatieve AI applicatieontwikkeling, ondersteuning voor vectordatabases en nieuwe leermiddelen - SAP heeft een uitgebreide serie van generatieve AI-mogelijkheden gericht op ontwikkelaars aangekondigd. Hiermee moeten zij de businesskansen die deze technologie biedt gemakkelijker kunnen verzilveren. SAP deed deze aankond1

SAP verbetert customer experience en bedrijfsactiviteiten met nieuwe generatieve AI-mogelijkheden

SAP verbetert customer experience en bedrijfsactiviteiten met nieuwe generatieve AI-mogelijkheden

SAP kondigt nieuwe generatieve AI-mogelijkheden aan binnen het SAP CX-portfolio, inclusief de nieuwe generatieve AI-copiloot Joule. Met deze nieuwe mogelijkheden kunnen bedrijven tijdrovende taken automatiseren en gegevens uit het hele bedrijf snel analyseren. Dit levert waardevolle en bruikbare inzichten op die resulteren in intelligente, geperso1

SAP vereenvoudigt cloudadoptie met nieuwe cloudaanbiedingen

SAP vereenvoudigt cloudadoptie met nieuwe cloudaanbiedingen

SAP introduceert de 2023 release van SAP S/4HANA Cloud, private edition. Ook brengt het technologiebedrijf een ‘premium plus package’ en een conversie- en moderniseringsprogramma voor RISE with SAP op de markt.